Η απίστευτη αντίδραση του Ed Sheeran όταν έμαθε ότι η σύζυγός του είχε καρκίνο

13:08 1/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ed Sheeran αντέδρασε με απίστευτο τρόπο όταν έμαθε ότι η σύζυγός του έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο, σε μια προσπάθεια να κατορθώσει ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής να διώξει κάπως από πάνω του το… βουνό που τον πλάκωσε μετά την κακιά είδηση που έμαθε.

Όταν ο 32χρονος διάσημος τραγουδιστής, Ed Sheeran, έμαθε ότι η σύζυγός του είχε προσβληθεί από τον καρκίνο… ξέσπασε με τον δικό του τρόπο. Αποφάσισε να αποφορτίσει το τεράστιο ψυχολογικό βάρος μέσα από την δουλειά.

Λίγες ώρες μετά την είδηση που χτύπησε εκείνον και τη γυναίκα του σαν κεραυνός, ο Ed Sheeran κλείστηκε στο

στούντιο που είχε στο υπόγειο του σπιτιού του και έγραψε 7 τραγούδια μέσα σε μόλις 4 ώρες.

Την απίστευτη αντίδραση του Ed Sheeran αποκάλυψε η σύζυγός του. Η Τσέρι Σίμπορν, που κέρδισε τελικά την μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, αποκάλυψε σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του Disney+ ότι ο Ed Sheeran… κλείστηκε στο στούντιο και έγραψε 7 τραγούδια μέσα σε 4 ώρες για να μπορέσει να ξεφύγει κάπως από το σοκαριστικό γεγονός.

Δάκρυσε μιλώντας για εκείνες τις στιγμές

Στο ντοκιμαντέρ ο Ed Sheeran έκανε αναφορά σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τα συναισθήματά του και έτσι έκλαιγε με λυγμούς όταν έκανε την αφήγηση για την στιγμή που έμαθε ότι η γυναίκα του έχει καρκίνο και το δύσκολο διάστημα που ακολούθησε.

Όσο για το… κλείσιμό του στο στούντιο είπε: «Η μουσική ήταν πάντα σαν θεραπεία για μένα. Ήταν ένας τρόπος να μειώσω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου ως παιδί, και λειτουργεί. Λειτουργεί πραγματικά».

After learning she had cancer, Ed Sheeran wrote seven songs in only four hours, according to his wife Cherry Seaborn. https://t.co/5UVrRHeoaK #Entertainment

— OMONIYI ADEDEJI BLOG (@omoniyiblog) May 1, 2023

Η εξομολόγηση της συζύγου του

Η Τσέρι Σίμπορν μίλησε για την διάγνωσή της με καρκίνο και την πρώτη αντίδραση του Ed Sheeran με τον… εγκλεισμό του στο στούντιο. «Διαγνώστηκα με καρκίνο στην αρχή της χρονιάς. Ήταν μια τεράστια μάχη, που με έκανε να σκεφτώ πολύ το πόσο μικρή μπορεί να είναι η ζωή. Είπα στον Ed (σ.σ.: Sheeran) ότι , ποτέ δεν θα συμφωνούσα να κάνω κάτι τέτοιο πριν, αλλά όλο αυτό με έκανε να σκεφτώ όλο το χρόνο, αν πέθαινα, ποια θα ήταν η αντίληψη των ανθρώπων για μένα; Είπα “μπορεί να πεθάνω”. Σκεφτόμουν τί θα αφήσω πίσω μου;
Μάθαμε την διάγνωση του όγκου και την επόμενη μέρα ο Ed (σ.σ.: Sheeran) κατέβηκε στο υπόγειο και έγραψε επτά τραγούδια σε τέσσερις ώρες. Μερικοί άνθρωποι γράφουν ένα ημερολόγιο και βγάζουν τα συναισθήματά τους μέσα από το στυλό. Ο Ed  (σ.σ.: Sheeran), όμως, αν συμβεί κάτι πραγματικά έντονο, θα πάει να γράψει ένα τραγούδι».

| Ed Sheeran wrote seven tracks in four hours after wife Cherry's cancer diagnosis https://t.co/RNyCrUA1ad

— LADbible News (@LADbibleUKNews) May 1, 2023

Η διάγνωση

Η σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή διαγνώστηκε με καρκίνο, ενώ ήταν έγκυος. Σε μια εξέταση οι γιατροί εντόπισαν ένα όγκο.

Ο Ed Sheeran αποκάλυψε το όλο θέμα πριν ένα μήνα μέσα από τη σελίδα του στο Instagram, τονίζοντας ότι οι γιατροί είπαν η γυναίκα του θα έπρεπε πρώτα να γεννήσει και μετά να κάνει θεραπείες για τον καρκίνο.

Τελικά η Τσέρι Σίμπορν κέρδισε την μεγάλη μάχη και το ζευγάρι έχει αρχίσει πια να αφήνει πίσω του τον εφιάλτη που πέρασε.

To άρθρο Η απίστευτη αντίδραση του Ed Sheeran όταν έμαθε ότι η σύζυγός του είχε καρκίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα