Η Μπαρτσελόνα κινείται για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να την «ματσάρει»

12:31 6/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ευρώπη, ο Ισπανός έχει συνδεθεί σε μετεγγραφικά σενάρια με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά φαίνεται πως στο “κόλπο” μπαίνει και η Μπαρτσελόνα.

Την ώρα που ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ προτίθεται να επιστρέψει στην Ευρώπη και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να… ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά γίνει για τον παίκτη,

η Μπαρτσελόνα φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Σύμφωνα μάλιστα με το “Εncestando”, ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» πρέπει να καταθέσουν πρόταση στο Ισπανό “ψηλό” μέχρι τη 17η Ιουλίου (συγκεκριμένη προθεσμία υπάρχει στην ACB), και από εκεί και πέρα η Ρεάλ θα έχει το δικαίωμα εντός πέντε ημερών είτε να τη “ματσάρει”, είτε να αφήσει τον παίκτη να πάει στη Βαρκελώνη. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την παραμονή ή όχι του Ταβάρες στους “μερένγκες”.

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ αγωνίστηκε τα τελευταία επτά χρόνια στο ΝΒΑ, φορώντας τις φανέλες των Νιου Γιορκ Νικς (2016-18), Σάρλοτ Χόρνετς (2017-20) και Πέλικανς (2020-23).

To άρθρο Η Μπαρτσελόνα κινείται για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να την «ματσάρει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα