Η Έλενα Παπαρίζου θα συναντήσει την Sertab Erener για ένα karaoke «έκπληξη» στην φετινή Eurovision

15:09 1/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ξανά στη σκηνή της Eurovision θα ανέβει η Έλενα Παπαρίζου στον Β’ Ημιτελικό, η οποία μαζί με την Sertab Erener έχουν ετοιμάζει μία μεγάλη «έκπληξη» για τους Eurofans.

Μία εμφάνιση «έκπληξη» πρόκειται να συμβεί τον Β’ Ημιτελικό της φετινής Eurovision σύμφωνα με τη σουηδική δημόσια τηλεόραση

(SVT). Όπως ανακοινώθηκε, οι πρώην νικήτριες του διαγωνισμού Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2005), Sertab Erener (Τουρκία 2003) και Charlotte Perelli (Σουηδία 1999) θα προσκαλέσουν το κοινό σε ένα μοναδικό karaoke πάρτι.

Το SVT σε συνεργασία με την EBU προσφέρουν, κατά τον δεύτερο ημιτελικό, στους τηλεθεατές μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία, η οποία θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του φετινού διαγωνισμού. 

Οποιοσδήποτε το επιθυμεί θα μπορεί να πάρει μέρος στο interval act από την άνεση του σπιτιού του μέσω ενός videowall που θα στηθεί στη σκηνή και θα μεταδίδει ζωντανά την εικόνα των Eurofans σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Για να συμμετάσχουν στο ξεχωριστό… euro-karaoke οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερωθούν για τις κατάλληλες οδηγίες μέσα από τα επίσημα κανάλια της Eurovision στα social media, καθώς και από την αντίστοιχη εφαρμογή τις επόμενες ημέρες.

Αυτό το πάρτι «έκπληξη» αναμένεται να μεταδοθεί live την Πέμπτη (09.05.2024) από τον Β’ Ημιτελικό στον οποίο διαγωνίζεται και η Μαρίνα Σάττι εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Το βράδυ της Τρίτης, στον Α’ Ημιτελικό το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τον Benjamin Ingrosso, παλαιότερο εκπρόσωπο της Σουηδίας (2018, 7η θέση), ο οποίος θα ερμηνεύσει ένα medley από πρόσφατες επιτυχίες του.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Υπενθυμίζεται πως ο φετινός 68ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιείται στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7 o Α’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου, 9 o Β’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Ελλάδας και 11 Μαΐου o Μεγάλος Τελικός.

To άρθρο Η Έλενα Παπαρίζου θα συναντήσει την Sertab Erener για ένα karaoke «έκπληξη» στην φετινή Eurovision δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλενα Παπαρίζου, Sertab Erener, Eurovision,elena paparizou, Sertab Erener, Eurovision