Η Φάρμα: «Πάγωσε» η Νάσια όταν άκουσε ότι είναι η δεύτερη μονομάχος

05:09 30/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Οι Πράσινοι έχασαν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στη Φάρμα και έτσι ένας από τους παίκτες τους, δεν θα καταφέρει να μπει στη 10αδα. Η Κριστίνα επέλεγε γυναίκα για τη μονομαχία.

Μετά το τέλος του αγώνα ασυλίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνάντησε τους παίκτες και η Κριστίνα μπροστά σε όλους ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που θα είναι ο δεύτερος μονομάχος για την παραμονή ή όχι στη Φάρμα.

«Σκέφτηκα ανάμεσα στη Νάσια και στην Αντωνία, είναι πιο δίκαιο να παίξω με ένα κορίτσι. Σκέφτηκα τις δοκιμασίες, πού μπορεί να με κερδίσει η

μία και πού η άλλη. Αν δεν με είχαν βγάλει μονομάχο, θα ήμουν πολύ χαρούμενη, γιατί θα ήθελα να μπούμε και οι 3 γυναίκες στην τελική 10άδα», είπε αρχικά η Κριστίνα.

«Με πολλές πολλές σκέψεις και επειδή η Αντωνία έχει τραυματισμένο πόδι, θα διαλέξω τη Νάσια», συμπλήρωσε με τη δεύτερη μονομάχο να «παγώνει» στο άκουσμα του ονόματός της, δείχνοντας ωστόσο ψύχραιμη.

«Νομίζω ότι η Κριστίνα είναι σκυλί μαύρο, είμαι σίγουρος ότι τη Νάσια θα την πετάξει απ’ έξω. Εγώ δεν θα ξεπροβοδίσω βέβαια καμία από τις δύο», σχολίασε στο προσωπικό του cue στη Φάρμα ο Γιώργος Γιαννούλας.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαι εν τέλει στη 10άδα και η Κριστίνα δεν φάνηκε χαζή. Κατάλαβε λίγο ότι ακόμα και να με γλείφει ο άλλος, εγώ δεν ψαρώνω», παραδέχθηκε από την πλευρά της η Αντωνία.

 

«Η Νάσια έχει πάθει σοκ όταν άκουσε το όνομά της. Δεν το περίμενε καθόλου, άλλαξε 100 χρώματα και μπήκε κατευθείαν μέσα. Δεν έκατσε καν να μιλήσουμε, ήθελα να της δώσω το χέρι. Μάλλον ήταν πάρα πολύ σίγουρη. Τώρα η καλύτερη ας μείνει στο σπίτι», σχολίασε η Κριστίνα, μία εβδομάδα πριν την τελική 10άδα στη Φάρμα.

To άρθρο Η Φάρμα: «Πάγωσε» η Νάσια όταν άκουσε ότι είναι η δεύτερη μονομάχος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φάρμα, Πάγωσε, Νάσια,farma, pagose, nasia