«Η Κέιτ Μίντλετον κινδύνευε, έπρεπε να σωθεί η ζωή της» – Αποκάλυψη σοκ σε ισπανική εκπομπή

11:15 29/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν την αλήθεια γύρω από την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, ενώ όπως όλα δείχνουν το παλάτι δεν προτίθεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «Marca», κανείς δεν πρόκειται να μάθει την αλήθεια για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, εκτός αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά, με το παλάτι τότε να μην έχει άλλη επιλογή από το να πει την αλήθεια.

Το σχόλιο έγινε σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης με την παρουσιάστρια να ρωτάει αν κινδυνεύει η ζωή της.

Τότε δημοσιογράφος που καλύπτει τη νοσηλεία της Κέιτ είπε: «Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στο παλάτι ήταν έκδηλη. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της»

Σημειώνεται πως μετά από όσα έγιναν γνωστά η Κέιτ Μίντλετον δέχεται πιέσεις ώστε να δοθούν στην δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία της, καθώς η ανησυχία είναι έκδηλη για τη βασιλική οικογένεια.

Υπενθυμίζεται πως σε χειρουργείο υπεβλήθη και ο Βασιλιάς Κάρολος, ενώ από την πρώτη στιγμή δόθηκαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο βασιλιάς.

To άρθρο «Η Κέιτ Μίντλετον κινδύνευε, έπρεπε να σωθεί η ζωή της» – Αποκάλυψη σοκ σε ισπανική εκπομπή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα