Η Κλόε Καρντάσιαν κατακλύζεται από συλλυπητήρια για τον «πατέρα» της O. J. Simpson

14:48 12/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Μετά την είδηση του θανάτου του O. J. Simpson, η Κλόε Καρντάσιαν βομβαρδίστηκε στα social media από συλλυπητήρια μηνύματα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη θεωρία συνωμοσίας που εδώ και χρόνια ακολουθεί την Κλόε Καρντάσιαν και τον πρώην ποδοσφαιριστή και μετέπειτα ηθοποιό O. J. Simpson, ότι είναι κόρη του.

Η Κλοέ Καρντάσιαν δέχτηκε κύμα συμπαράστασης στα

social media της, από όσους θεωρούν ότι η διάσημη τηλεπερσόνα, δεν είναι κόρη του Ρόμπερτ Καρντάσιαν, αλλά του Σίμπσον κάτι που έχουν αρνηθεί και ο ίδιος ο Simpson αλλά και η μητέρα της Κρις Τζένερ.

Πώς όμως ξεκίνησε η θεωρία συνωμοσίας;

Οι φήμες για τις στενές τους σχέσεις, μετρούν δεκαετίες πριν, όταν ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν είχε υπερασπιστεί τον O. J. Simpson στην πολύκροτη δίκης του 1995, για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και του εραστή της.

Οι φήμες τότε ήθελαν την Κρις Τζένερ, να έχει εξωσυζυγική σχέση με τον τότε ποδοσφαιριστή, από την οποία προέκυψε η Κλόε Καρντάσιαν και ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν το γνώριζε και ανέλαβε να αναγνωρίσει το παιδί.

Η Κλόε ήταν 9 χρονών όταν συνελήφθη ο άλλοτε αστέρας του NFL ως ύποπτος για την δολοφονία της πρώην συζύγου του Νικόλ και του φίλου της Ρόναλντ Γκόλντμαν.

Οι φήμες «φούντωναν» όλο και περισσότερο, προκαλώντας την αντίδραση του Simpson, το 2019.

Με ένα βίντεο στο Twitter, ο O. J. Simpson αρνήθηκε κάθε είδους ερωτική ή απλά ρομαντική σχέση με την Τζένερ: «Όλες αυτές οι ιστορίες είναι απλά ψεύτικες. Κακές, ξέρετε, κακόγουστες».

«Ξέρω ότι όλες οι φήμες είναι απολύτως γελοίες», είχε πει η Τζένερ προσπαθώντας να πείσει την κόρη της να κάνει τεστ DNA, που δεν θέλησε να κάνει γιατί ήταν πεπεισμένη για το ποια είναι η οικογένειά της. 

«Έχει ελέγξει κανείς την Κλόε Καρντάσιαν; Πρέπει να είναι συντετριμμένη για τον μπαμπά της», έγραψε ένας χρήστης του X.

Πληροφορίες από Dailymail

To άρθρο Η Κλόε Καρντάσιαν κατακλύζεται από συλλυπητήρια για τον «πατέρα» της O. J. Simpson δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα