Η Λίνα Μαρίλη συγκεντρώνει το ενδιαφέρον στην πολιτική σκηνή με την προσφορά της στους συμπολίτες μας με την πρωτοποριακή εφαρμογή ΜΥ SOS

15:10 5/10/2023 - Πηγή: NewsIt

H εντυπωσιακή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Λίνα Μαρίλη είναι μια δυναμική γυναικεία υποψηφιότητα και αποτελεί μία εξαιρετική ενίσχυση στο πλευρό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

Η ταλαντούχα υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λίνα Μαρίλη (Ευαγγελία Μαυριπλή) νοιάζεται πραγματικά για τους ανθρώπους και τον τόπο της και έδειξε ήδη με πράξεις τι μπορεί να προσφέρει. Δημιούργησε την εφαρμογή MY SOS για να βοηθήσει όλους τους συνανθρώπους μας απέναντι στις φυσικές

καταστροφές σε όλη την Ελλάδα.

Η εφαρμογή λειτουργεί ως ψηφιακό κέντρο επιχειρήσεων για τις πολύ σημαντικές πρώτες ώρες του χάους σε μια δύσκολη συνθήκη. Καλύπτει το κενό στις πρώτες δύσκολες ώρες όπου υπάρχουν προβλήματα συντονισμού και ενημέρωσης. Συνδέει άμεσα, γρήγορα και απλά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη βοήθειας με τους εθελοντές, ανεβάζοντας το συμβάν και εντοπίζοντας στην περιοχή.  Δίνει την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας ανάρτησης φωτογραφίας και μελλοντικά θα λειτουργεί offline.

H όμορφη Λίνα γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη αλλά ερωτεύτηκε την Αθηναϊκή Ριβιέρα και την επέλεξε για να ζει. Δηλώνει πως ο εξαιρετικός χαρακτήρας, η ακεραιότητα, η αποτελεσματικότητα η συνέπεια και οι αξίες του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου αποτέλεσαν για εκείνη την έμπνευσή της να κατέβει στην πολιτική.

Είναι γνωστή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όμως εκτός από τις σπουδές της στην Επικοινωνία έχει σπουδάσει Μarketing στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Life Coaching. Λατρεύει την τέχνη και την ποιότητα και γι’ αυτό σπούδασε Ιστορία τέχνης. Εργάστηκε ως  Project Manager σε μεγάλες εταιρείες και είναι υπεύθυνη επικοινωνίας σε μια green tech νεοφυή startup.

 

Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις με το όραμα της για μία πόλη  με υψηλή ποιότητα ζωής για ένα υπέροχο μέλλον για όλους και πρωτίστως  για  τα παιδιά.

Η Λίνα Μαρίλη (Ευαγγελία Μαυριπλή) είπε στο newsit.gr: «Με πράξεις δείχνω πως μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Αυτό που με χαρακτηρίζει είναι η ενσυναίσθηση. Η φιλοσοφία της ζωής μου είναι η ευγένεια ψυχής και να κάνεις το σωστό όταν οι άλλοι δεν κοιτούν. Έχω ταξιδέψει σχεδόν σε όλο τον κόσμο έχω προσλαμβάνουσες  και μπορώ να συμβάλω με τον χαρακτήρα μου, τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου με επιτυχία στον πολιτισμό, στη στήριξη των νέων για τα όνειρά τους, στο μάρκετινγκ του brand 3B, στην καινοτομία, στη βοήθεια για τα αδέσποτα και στην εξωστρέφεια για μια πόλη με υψηλή ποιότητα ζωής, ζωντανή, βιώσιμη και ασφαλής.

Ενώνω την φωνή μου με έναν ξεχωριστό άνθρωπο τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο έναν δήμαρχο πρότυπο με εξαιρετικό έργο που εργάζεται ακατάπαυστα με πάθος  για την βελτίωση της καθημερινότητας της ζωής μας Παρατηρώντας τον αναγνωρίζω έναν μεγάλο  ηγέτη ζωής που  γιατί δεσμεύεται σε ότι αναλαμβάνει με φλόγα. Η ισχυρή αίσθηση αξιών που έχει όπως και η οικογένεια του είναι διαρκή πρότυπα συμπεριφοράς. Η κόρη του  δικηγόρος Αθηνά Κωνσταντέλλου αποτελεί παράδειγμα ενός σπάνιου  χαρακτήρα ,με όμορφη καρδιά ,γνώσεις και αξιόλογες δεξιότητές  Είναι σημαντικό να δοθεί η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους με ιδέες και αγάπη για τα κοινά να προσφέρουν  Συνηθίζω να λέω  μην μετράς τις ημέρες κάνε τις ημέρες να μετρούν».

Η Λίνα Μαρίλη είναι μια διαφορετική αξιόλογη υποψήφια δημοτική σύμβουλος την χαρακτηρίζει η ευγένεια ψυχής και είναι παρούσα ως ενεργός πολίτης. Συμμετέχει αρκετά χρόνια  σε πολλές φιλανθρωπικές δράσεις. Είναι συν ιδρύτρια του Αμερικανικού Οργανισμού CRC που βοηθά Φιλανθρωπικά Ιδρύματα και παιδιά. Φιλοσοφία της είναι να κάνεις το σωστό όταν κανείς δεν κοιτά και συνηθίζει να λέει πως  μπορείς να καταλάβεις την ποιότητα ενός ανθρώπου αν παρατηρήσεις πως συμπεριφέρεται σε αυτούς που δεν έχουν τίποτα να του προσφέρουν.

Ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είπε για την Λίνα: «Η Λίνα Μαρίλη είναι ένας άνθρωπος δοτικός, με ενδιαφέρον για τα κοινά , με θέληση για προσφορά. Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν αποφεύγει τα δύσκολα αντιθέτως τα θεωρεί ως προσκλήσεις -προκλήσεις για να μπορεί να αποδείξει ότι  μπορεί και να δείξει τις δεξιότητες της οι οποίες πιστέψτε με είναι πάρα πολλές Είναι μία εξαιρετική πετυχημένη νέα γυναίκα με πυγμή ,με άποψη για τα πράγματα και έχω την απόλυτη βεβαιότητα ότι η συνεργασία μας και η προσφορά της θα είναι εξαιρετική  αντίστοιχη των δυνατοτήτων της και των προσόντων της».

Η ξεχωριστή Λίνα Μαρίλη Νοιάζεται βαθιά και ειλικρινά για τους ανθρώπους και την Πατρίδα της και διαθέτει πάθος, ενσυναίσθηση και εξαιρετικές δεξιότητες. Δείχνει στην πράξη ότι μπορεί να προσφέρει στον τόπο της και στους συμπολίτες της και συγκεντρώνει το  βλέμματα και το ενδιαφέρον στην πολιτική σκηνή.

 

 

To άρθρο Η Λίνα Μαρίλη συγκεντρώνει το ενδιαφέρον στην πολιτική σκηνή με την προσφορά της στους συμπολίτες μας με την πρωτοποριακή εφαρμογή ΜΥ SOS δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίνα Μαρίλη, ΜΥ SOS,lina marili, my SOS