Η Μαρία Σάκκαρη «σάρωσε» με 2-0 την Αντζελίκ Κέρμπερ και έκανε το Ελλάδα – Γερμανία 1-0 στο United Cup

10:18 5/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρία Σάκκαρη έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στο United Cup και μετά τις νίκες της στα δύο πρώτα δικά της παιχνίδια, “σάρωσε” και την Αντζελίκ Κέρμπερ με 2-0 σετ (6-0, 6-4), κάνοντας το 1-0 για την Ελλάδα κόντρα στη Γερμανία.

Με τρία μπρέικ στο πρώτο σετ, η Μαρία Σάκκαρη δεν επέτρεψε στην Κέρμπερ

να πάρει… ανάσα και έφθασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με το εντυπωσιακό 6-0 στο πρώτο παιχνίδι του Ελλάδα – Γερμανία για το United Cup.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο σετ, κάνοντας πρώτη το μπρέικ, με την Γερμανίδα να “απαντάει” αυτή τη φορά, αλλά να δέχεται αμέσως και δεύτερο μπρέικ από τη Σάκκαρη, η οποία “έκλεισε” τελικά το σετ και το ματς με 6-4.

Πήρε έτσι τη νίκη με 2-0 σετ και έδωσε στην Ελλάδα το προβάδισμα κόντρα στη Γερμανία στο United Cup, με την ελληνική ομάδα να ψάχνει πλέον μία νίκη στο μονό των ανδρών ή το μικτό διπλό, για να πανηγυρίσει μία ακόμη πρόκριση στην Αυστραλία.

To άρθρο Η Μαρία Σάκκαρη «σάρωσε» με 2-0 την Αντζελίκ Κέρμπερ και έκανε το Ελλάδα – Γερμανία 1-0 στο United Cup δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Σάκκαρη, 2-0, Αντζελίκ Κέρμπερ, Ελλάδα – Γερμανία 1-0, United Cup,maria sakkari, 2-0, antzelik kerber, ellada – germania 1-0, United Cup