Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει τη «μάχη» – Το πρόγραμμα του tie της Ελλάδας με τη Γερμανία στο United Cup

11:04 4/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Βγήκε το πρόγραμμα των αγώνων της Ελλάδας με τη Γερμανία για την προημιτελική φάση του United Cup. Φυσικά, ξεχωρίζουν οι αγώνες που θα δώσουν η Μαρία Σάκκαρη με την Αντζελίκ Κέρμπερ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Σάσα Ζβέρεφ.

Η μεγάλη αναμέτρηση της Ελλάδας με την Γερμανία για τα ημιτελικά του United Cup

μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Το tie θα διεξαχθεί την Παρασκευή και θα ξεκινήσει στις 8:30.

Οπως έγινε γνωστό η Μαρία Σάκκαρη θα μπει πρώτη στη μάχη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Αντζελίκ Κέμπερ με στόχο να δώσει προβάδισμα για την Ελλάδα. Οι δύο αθλήτριες έχουν αγωνιστεί πέντε φορές στο παρελθόν και η Κέμπερ μετράει τέσσερις νίκες. Παρόλα αυτά, τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν παίξει δύο φορές και αμφότερες έχουν επικρατήσει μία φορά.

Θυμίζουμε ότι η Αντζελίκ Κέρμπερ –πρώην Νο1 του κόσμου– επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από τη γέννηση της κόρης της, τον περασμένο Μάρτιο.

Στη συνέχεια το βάρος πέφτει στην “τιτανομαχία” του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός αθλητής σε 13 αναμετρήσεις με τον Τσιτσιπά, έχει ηττηθεί τις 9.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί το διπλό στο οποίο δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα. Αν η πρόκριση είναι “ανοιχτή” μετά τα δυο μονά, το πιθανότερο σενάριο είναι να αγωνιστούν η Σάκκαρη και ο Τσιτσιπάς για την ομάδα μας και στο διπλό. Ωστόσο, θα παίξει ρόλο και το πως θα πάνε τα ματς των μονών και σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι παίκτες.

Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 2 νίκες θα περάσει στα ημιτελικά εκεί όπου περιμένει ήδη η Αυστραλία μετά από τη μεγάλη της νίκη κόντρα στη Σερβία στα προημιτελικά της Τετάρτης.

Το πρόγραμμα

08:30 Μαρία Σάκκαρη – Αντζελίκ Κέμπερ / ΕΡΤ SPORTS 2

10:30 Στέφανος Τσιτσιπάς – Αλεξάντερ Ζβέρεφ / ΕΡΤ SPORTS 2

12:30 Μεικτό διπλό ΕΡΤ SPORTS 2

To άρθρο Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει τη «μάχη» – Το πρόγραμμα του tie της Ελλάδας με τη Γερμανία στο United Cup δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Σάκκαρη, Ελλάδας, Γερμανία, United Cup,maria sakkari, elladas, germania, United Cup