Η Νέα Εμπειρία Κωτσόβολος έφθασε στο αναβαθμισμένο κατάστημα στη Λεωφόρο Συγγρού

09:01 1/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Τεράστια ποικιλία από ηλεκτρικές συσκευές, εκατοντάδες προϊόντα τεχνολογίας, κορυφαίες προσφορές και ολοκληρωμένες λύσεις. δεκάδες δώρα και απίθανες εκπλήξεις. Γιατί εδώ, όλα είναι Σπίτι & Τεχνολογία.  

Ο προορισμός μας την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν άλλος από το ανακαινισμένο κατάστημα Κωτσόβολος στην Νέα Σμύρνη, όπου σχηματίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις, μη μπορώντας να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας για τις μοναδικές εμπειρίες

που ζήσαμε.

Φθάνοντας στο αναβαθμισμένο κατάστημα του Κωτσόβολου (λεωφόρος Συγγρού 257 – 259), παρκάραμε το αυτοκίνητο μας γρήγορα, δεδομένου ότι διατίθεται δωρεάν πάρκινγκ, ενώ το νέο κατάστημα είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ.

Το καινοτόμο design του επιβλητικού τριώροφου καταστήματος, που επεκτείνεται σε 3.020 τ.μ. δίνει άμεσα την αίσθηση ότι εδώ μπορεί να βρει κανείς ό,τι χρειάζεται. Στο αναβαθμισμένο κατάστημα στη Λεωφόρο Συγγρού, ανοίγεται ένας νέος κόσμος γεμάτος, όχι μόνο με προϊόντα για το σπίτι και τις επιχειρήσεις, αλλά και με ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.

Στα 3.020 τ.μ. του αναβαθμισμένου καταστήματος Κωτσόβολος η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις!  

Κάποιος μπορεί να βρει τεράστια γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας και Κ2Β spot, όπου εξειδικευμένοι σύμβουλοι θα προτείνουν την κατάλληλη λύση για την επιχείρησή σου.

Υπάρχει, φυσικά, Service Point με υπηρεσία Fix&Go για επισκευή smartphone, tablets & laptops μέσα σε μόλις 1 ώρα, αλλά και Quick point για την άμεση παραλαβή της ηλεκτρονικής σου παραγγελίας.

Στο ανακαινισμένο κατάστημα της Κωτσόβολος υπάρχει, συγκεκριμένο area για ολοκληρωμένη εμπειρία Apple, αλλά το ενδιαφέρον (μικρών και μεγάλων είναι η αλήθεια) τράβηξε κάτι άλλο: το απόλυτο gaming area!

Ένας χώρος μοναδικός, όπου όλοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία με high end εξοπλισμό. Καρέκλες για να κάθεσαι αναπαυτικά όταν παίζεις το αγαπημένο σου παιχνίδι, ακουστικά, κονσόλες, αξεσουάρ… Και παιχνίδια. Πολλά παιχνίδια!

Και επειδή στη σύγχρονη εποχή η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα, η Κωτσόβολος έχει φροντίσει να μας κάνει πιο εύκολο και το έργο της ανακύκλωσης συσκευών.

Στο ανακαινισμένο κατάστημα έχει δημιουργηθεί ένα διαδραστικό σημείο ανακύκλωσης, υπενθυμίζοντας μας πως οι μικρές πράξεις μπορούν να φέρουν μεγάλες αλλαγές στο περιβάλλον. Εκεί, μπορείς να ανακυκλώσεις οποιαδήποτε συσκευή, αφού το κατάστημα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα σημεία ανακύκλωσης.

Μια πρώτη γεύση από τη νέα εποχή της Κωτσόβολος πήραμε την περασμένη Πέμπτη 25 Απριλίου, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του αναβαθμισμένου καταστήματος, με ένα εντυπωσιακό opening party!

Πριν απολαύσουμε τα events, κατευθυνθήκαμε στον όροφο με τα air conditions, δεδομένου ότι ανεβαίνει σταδιακά ο υδράργυρος. Οι επιλογές πολλές αλλά στο task “βρες το air condition που σου ταιριάζει” βοήθησε με γνώσεις και εμπειρία ένας από τους συμβούλους πωλήσεων της Κωτσόβολος.

Και επειδή, οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες για όλους μας, η Κωτσόβολος μας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια, αφού ορίσαμε το προσωπικό μας πλάνο δόσεων, ορίζοντας τον χρόνο αποπληρωμής καθώς και το ποσό που μας εξυπηρετεί καλύτερα.

Με άλλα λόγια, προσαρμόσαμε την αγορά του προϊόντος, σύμφωνα με τις προσωπικές μας ανάγκες, μένοντας ικανοποιημένοι σε απόλυτο βαθμό από την διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση που παρέχει η Κωτσόβολος. Πολύ βοηθητικό είναι και το Quick point, για την άμεση παραλαβή της ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Χωρίς, βέβαια, να χρειαστεί να περιμένουμε στην ουρά , αξιοποιήσαμε τα ταμεία express, ολοκληρώνοντας την συναλλαγή μας στο «άψε – σβήσε»!

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος, μοναδικά happenings μας περίμεναν σε κάθε όροφο, με παρουσιαστές της Κατερίνα Ζαρίφη, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τη Μαντώ Γαστεράτου ξεσηκώνοντας όλους τους επισκέπτες.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν διασκέδαση και αγορές. Πολύ γρήγορα μπήκαμε σε μια full party διάθεση με τον Dj να δίνει τον ρυθμό, βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες στο Photo Booth που θα μας μείνουν αξέχαστες, ενώ, παράλληλα, παίξαμε το παιχνίδι του «Χαμένου Θησαυρού», δοκιμάσαμε και δεκάδες νόστιμες λιχουδιές.

Βέβαια, υπήρχαν και kids corner, προσφέροντας την δυνατότητα στους μικρούς επισκέπτες να συμμετάσχουν σε δράσεις και παιχνίδια.  

Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να μην εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να ανανεώσουμε την εξωτερική μας εμφάνιση, αφού συμμετείχαμε στο barbering & stylings event, όπου κορυφαίοι επαγγελματίες περιποιήθηκαν τα μαλλιά μας για την βραδινή μας έξοδο.

Ακούσαμε από κοντά την εκπομπή της Μαίρης Μαργέλη και της Κατερίνας Ψιμοπούλου, στον HIT 88.9, καθώς βγήκε στον αέρα μέσα από το κατάστημα. Παίξαμε το παιχνίδι του «Κρυμμένου Θησαυρού» και κερδίσαμε μοναδικά δώρα, ενώ στη gaming area, μικροί και μεγάλοι έπαιξαν και κέρδισαν παρέα με τους Gemifrap, Gunzar, Slakki, Vasilis Voltis και Geo Hunter.

Αναμφίβολα, ξεχωριστή στιγμή της περασμένης Παρασκευής ήταν η στάση της Ολυμπιακής φλόγας έξω από το κατάστημα, καθώς η Κωτσόβολος είναι Υποστηρικτής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας «ΠΑΡΙΣΙ 2024».

Μετά τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στη λεωφόρο Συγγρού, είναι σαφές ότι η Κωτσόβολος μπαίνει σε μια νέα, καινοτόμα, εποχή. Με συνέχεια στις επενδύσεις, με σημαντικές προσθήκες στο δίκτυό της, με αναβαθμισμένη εμπειρία.  

Ένας νέος ολοκληρωμένος και συναρπαστικός κόσμος, προϊόντων και υπηρεσιών, γίνεται πραγματικότητα για να προσφέρει μια Καλύτερη Ζωή μέσα από την τεχνολογία.  

Μια Νέα Εμπειρία Κωτσόβολος, μας περιμένει στο κατάστημα στη Λεωφόρο Συγγρού, γιατί εδώ όλα είναι Σπίτι & Τεχνολογία.

To άρθρο Η Νέα Εμπειρία Κωτσόβολος έφθασε στο αναβαθμισμένο κατάστημα στη Λεωφόρο Συγγρού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα