Η νέα must γεύση είναι πιο εκρηκτική και απολαυστική από ποτέ!

14:37 3/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Πολλοί από εμάς, όταν τελειώσουν το γεύμα ή το δείπνο τους, αναζητούν κάτι να τους «αλλάξει» τη γεύση.

Κάτι απολαυστικό, ό,τι μπορεί να είναι για τον καθένα αυτό. Κάτι με εκρηκτική γεύση, χωρίς θερμίδες και ζάχαρη. Κι αν είναι δροσιστικό, ακόμη καλύτερα.

Γιατί δεν είναι πως θέλετε κάτι να αλλάξει τη γεύση σας μόνο μετά το φαγητό. Με τέτοια ζέστη, ένα… δροσιστικό beverage (που λέμε και στο χωριό) είναι πάντα απαραίτητο.

Ειδικά τις ζεστές («καυτές» φέτος αλλά ας το ξεχάσουμε καλύτερα) μέρες του καλοκαιριού, ένα δροσερό ποτό που «υπόσχεται» εκρηκτική γεύση και δεν προσθέτει…

θερμίδες, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Και αφού ξέρετε τι ψάχνετε, δεν θα δυσκολευτείτε και να το βρείτε. Γιατί όλα όσα ζητάτε, έχουν ένα όνομα: Green Cola! Ένα ελληνικό προϊόν, μια ελληνική cola!

Η νέα γεύση του, δεν μοιάζει με καμία άλλη! Έχει υπέροχη γεύση, δεν έχει ζάχαρη και περιττές θερμίδες και περιέχει φυσική καφεΐνη από πράσινους κόκκους καφέ.

Η Green Cola δημιουργήθηκε, με έναν σκοπό: να γίνει το πρώτο αναψυκτικό τύπου cola που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα προϊόν με αληθινή γεύση, πιο φυσικά συστατικά και μηδενική θερμιδική επιβάρυνση.

Κι αν σας αρέσουν οι αριθμοί, η Green Cola έχει 100% γεύση, 0% ζάχαρη, 0% συντηρητικά και 0% θερμίδες. Ενώ η νέα γεύση με το περισσότερο ανθρακικό, την κάνει πιο απολαυστική και εκρηκτική από ποτέ!

Plus: Δεν περιέχει ασπαρτάμη!

Η ουσία βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας τον τελευταίο καιρό, μετά την απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να την εντάξει στη λίστα με τις «πιθανώς καρκινογόνες» ουσίες. Η απόφαση του ΠΟΥ αφορά στην κατανάλωση της ασπαρτάμης σε ποσότητες που ξεπερνούν τη συνιστώμενη ημερήσια δόση, αλλά αυτό δεν σας… αφορά από τη στιγμή που επιλέγετε την Green Cola, η οποία δεν περιέχει καθόλου ασπαρτάμη!

Η Green Cola είναι ο καλύτερος σύμμαχος, όχι μόνο τις «καυτές» μέρες του καλοκαιριού αλλά και κάθε μέρα, κάθε ώρα.

Για να έχετε δροσιά και την πιο ωραία γεύση!

To άρθρο Η νέα must γεύση είναι πιο εκρηκτική και απολαυστική από ποτέ! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα