Η πιο αποτυχημένη απόδραση στην ιστορία: Έσκαψαν τούνελ από τις φυλακές στο αρχηγείο της αστυνομίας

10:39 25/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Δεν τα υπολόγισαν σωστά κρατούμενοι σε φυλακές της Βενεζουέλας και αφού έσκαψαν τούνελ αντί να βρουν το δρόμο προς την ελευθερία εν τέλει κατέληξαν στα χέρια 30 αστυνομικών.

Μάλιστα, η αποτυχημένη προσπάθεια απόδρασης των κρατούμενων κατεγράφη από βίντεο. Στο βίντεο φαίνονται συνολικά 20 κρατούμενοι φυλακών της Βενεζουέλας να βγαίνουν σταδιακά και αργά από την τρύπα στον τοίχο και έκπληκτοι να διαπιστώνουν την γκάφα τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι κρατούμενοι δεν υπολόγισαν

σωστά και έσκαψαν τούνελ προς τη λάθος κατεύθυνση και συγκεκριμένα προς τον χώρο εκπαίδευσης στο αρχηγείο της αστυνομίας της πόλης Βενεζουέλας, Μαρακαΐμπο.

Οι αστυνομικοί ήταν άοπλοι αλλά κατάφεραν με ευκολία να περιορίσουν τους κρατούμενους και να τους επιστρέψουν πίσω στις φυλακές.

Τρεις κρατούμενοι τραυματίστηκαν ελαφριά στην προσπάθεια να αποδράσουν. 

In Venezuela , at PoliMaracaibo prison, some prisoners tried to escape a few days ago. They had been planning it for weeks, but they got caught by guards who were training nearby.
pic.twitter.com/xHTwlfCcBT

— Tom Valentino (@TomValentinoo) April 24, 2024

 

Αναμφίβολα είναι η πιο αποτυχημένη απόδραση στην ιστορία των αποδράσεων…

To άρθρο Η πιο αποτυχημένη απόδραση στην ιστορία: Έσκαψαν τούνελ από τις φυλακές στο αρχηγείο της αστυνομίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα