Στέφανος Κασσελάκης: Δεν είναι πρόβλημα η απουσία μου από τη Βουλή - Βεβαίως και είμαι Αριστερός - Θέλω νέο αίμα στον ΣΥΡΙΖΑ

20:01 28/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το βράδυ της Πέμπτης (28/9) ο Στέφανος Κασσελάκης, μόλις τέσσερις ημέρες μετά τη νίκη του στις εκλογές του κόμματος.

«Μεγάλη ανεπάρκεια του κράτους και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έχει αποτύχει να σώσει ζωές. Δεν είναι άτυχος ο Βόλος. Είναι το κράτος που δεν προστατεύει τον πολίτη του. Δεν έχουμε

επενδύσει στην πρόληψη» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Star.

Είπε ότι την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί τους πλημμυροπαθείς.

«Ο πρωθυπουργός να ασχολείται με τον εκσυγχρονισμό του κράτους και να μην ασχολείται με εμένα. Έχει ζωές στα χέρια του που βασίζονται στον εκσυγχρονισμό του κράτους».

Σε ερώτηση για το αν θα είναι πρόβλημα που δε θα μπει στη βουλή, ο ίδιος είπε:

«Δεν είναι πρόβλημα. Θα ήταν σα να λέμε ότι οι μόνοι που μπορούν να είναι ηγέτες μιας παράταξης είναι μόνο όσοι είναι στη βουλή…».

«Εγώ θα είμαι με τον κόσμο και θα φέρουμε τη δική μας κοινοβουλευτική ομάδα μέσα στον κόσμο» συμπλήρωσε.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρέπει να προτείνουμε λύσεις… Δε θα περιμένουμε μέχρι τις επόμενες εκλογές. Από τώρα θα χτίζουμε με τις κοινωνία τις μεταρρυθμίσεις».

Σε ερώτηση αν νιώθει αριστερός, απάντησε: «Τα βιώματα του καθενός ανήκουν στον καθένα. Εγώ επιλέγω να ζω τη ζωή μου με προσφορά για τον τόπο μου. Βεβαίως και είμαι αριστερός και όταν πήγα στη Μακρόνησο με τον ναύαρχο  Αποστολάκη, αναρωτήθηκα γιατί παιδιά δεν έχουν δει αυτό το νησί. Το να είσαι αριστερός είναι στάση ζωής και πολιτική, με ανθρωποκεντρικό πρόσωπο».

«Χρειαζόμαστε ανθρώπους με νέες νοοτροπίες» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ερώτηση για το αν θέλει νέο «αίμα» στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος είπε ότι τόλμησε την υποψηφιότητά του, γιατί του το ζητούσε ο κόσμος. «Από τις ιδέες μου και τις θέσεις μου προέκυψε η υποψηφιότητά μου».

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Δεν είναι πρόβλημα η απουσία μου από τη Βουλή - Βεβαίως και είμαι Αριστερός - Θέλω νέο αίμα στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανου Κασσελάκη, ΣΥΡΙΖΑ,stefanou kasselaki, syriza