Η σοκαριστική στιγμή που φορτηγό «αδειάζει» αγελάδα σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας στη Βρετανία

14:56 6/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Ανατριχίλα προκαλεί βίντεο που κάνει σήμερα (6.8.2023) τον γύρο του διαδικτύου και καταγράφει την πτώση αγελάδας σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας στη Βρετανία

Στα πλάνα, η αγελάδα φαίνεται να πέφτει και να γλιστρά στο οδόστρωμα αναγκάζοντας τους επερχόμενους οδηγούς να κάνουν ελιγμούς προκειμένου να την αποφύγουν. Σύμφωνα με ΜΜΕ στη Βρετανία, το ζώο έπεσε κοντά στη διασταύρωση 9 του M6 στα βορειοδυτικά της Αγγλίας, σημείο όπου τα οχήματα αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες.

Η αστυνομία

ανέφερε, δε, ότι προχώρησε στο κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου για 1,5 ώρα καθώς άλλη μία αγελάδα βρέθηκε στον ίδιο σε απόσταση δύο μιλίων από το συμβάν που έχει καταγραφεί στο βίντεο.

Τα ζώα «τραυματίστηκαν», αν και η έκταση των τραυματισμών τους δεν ήταν σαφής, ανέφερε στο Twitter η Κεντρική Αστυνομική Ομάδα Αυτοκινητοδρόμων (CMPG) . 

«Η αγελάδα έπεσε από το κάτω μέρος του φορτηγού» είπε ο Κέβιν Ρότζερς, 52 ετών, που κατέγραψε το βίντεο από το όχημά του, και ο οποίος ήταν καθ’ οδόν όταν το περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του. 

Προσοχή, σκληρές εικόνες: 

Τα δύο τραυματισμένα ζώα, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.

Πηγές: ΕΡΤ, Daily Mail, The Indipedent

To άρθρο Η σοκαριστική στιγμή που φορτηγό «αδειάζει» αγελάδα σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας στη Βρετανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα