Η στιγμή που Τούρκος βουλευτής παθαίνει καρδιακή προσβολή και καταρρέει μέσα στο κοινοβούλιο

20:14 12/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Αναστάτωση προκλήθηκε στο κοινοβούλιο της Τουρκίας, όταν ο βουλευτής του Κόμματος Ευτυχίας, Χασάν Μπιτμέζ, κατέρρευσε από καρδιακή προσβολή. 

Ο βουλευτής Χασάν Μπιτμέζ, μιλούσε στο κοινοβούλιο της Τουρκίας, για τον πόλεμο στο Ισραήλ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “ακόμα κι αν η Ιστορία παραμείνει σιωπηλή, δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις από την οργή του Θεού” και στη συνέχεια… κατέρρευσε.

Αμέσως, οι βουλευτές έτρεξαν προς το μέρος του και -σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ- κατά την πτώση του, χτύπησε το κεφάλι του στο μαρμάρινο σκαλοπάτι.

Saadet Partisi Milletvekili

Hasan Bitmez, TBMM kürsüsünde konuşma yaparken kalp krizi geçirip yere düşüyor, o esnada AKP sıralarından “Allah’ın gazabı böyle olur” diye bağırıyorlar. Siz gerçekten insan olamazsınız lan. Nasıl varlıklarsınız siz? Sayın Hasan Bitmez’e acil şifalar… pic.twitter.com/oVqf9n7SD8

— Volkan Giritli (@volkan_giritli) December 12, 2023

 

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez Meclis’te konuşmasının sonunda bayıldı. Bitmez’e ilk müdahaleyi İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez yaptı. Meclis’ten ilk müdahale anları kameralara yansıdı. pic.twitter.com/r2VamBjXkx

— duvaR (@gazeteduvar) December 12, 2023

Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι ο Χασάν Μπιτμέζ υπέστη καρδιακή προσβολή, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. 

To άρθρο Η στιγμή που Τούρκος βουλευτής παθαίνει καρδιακή προσβολή και καταρρέει μέσα στο κοινοβούλιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα