Η συνέντευξή της Μαίρης Χρονοπούου τρεις μέρες πριν το σοβαρό ατύχημα - Τι είπε για το παιδί που δεν απέκτησε

13:52 4/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μαίρη Xρονοπούλου δίνει στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός μετά από ατύχημα που είχε στο σπίτι της, όμως τρεις ημέρες πριν είχε κάνει αποκαλύψεις.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» του Open όπου μιλά για τους έρωτες της ζωής της, τους ρόλους που τη σημάδεψαν και το παιδί που δεν έκανε ποτέ.

«Σκέφτομαι να φύγω από την Παιανία και να πάω στο κέντρο. Δεν έχω όρεξη πλέον για πάρτι γύρω από την πισίνα μου γιατί πέρυσι κόντεψα να πνιγώ. Το φλερτ υπάρχει παντού.

Οι ρόλοι μου έβαλαν τη στάμπα της… προσβασιμότατης γυναίκας, όχι σοβαρών ηθών και ότι έχω άσχημη διαγωγή. Οι ρόλοι μου με έκαψαν» ήταν τα λόγια της τρεις μέρες πριν το ατύχημα για να προσθέσει. .

«Οι άντρες της ζωής μου με ζήλευαν λες και ήμουν η Λουκρητία Βοργία. Μου λείπει η αγκαλιά και η τρυφερότητα. Οι συνθήκες ήταν μοιραία άτυχες για μένα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα ήθελα να κάνω παιδί. Ήμουν άτυχη στην ερωτική μου ζωή και δεν μπόρεσα να αποκτήσω παιδιά. , είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Χρονοπούλου στη συνέντευξή της.

Αναφέρθηκε και τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τον Νικόλαο με τον οποίο είχε συνάντηση στο Ηρώδειο. «Ο πρίγκιπας Νικόλας είναι εξαίρετος τύπος, ένας Ρωμιός. Μου έριξε μια ατάκα και με ξέρανε. Θα τον κατατάξω στους τέλειους άνδρες».

Αποκάλυψε ότι μέσα σε μία εβδομάδα έχασε κιλά γιατί δεν της άρεσε η εικόνα της.

Για την πολιτική κατάσταση σημείωσε… «Δεν υπάρχει το κόμμα που με πάθιασε όπως το ΠΑΣΟΚ. Νομίζω ότι ο Κασσελάκης το πάει κάπου ωραία. Προσπαθεί να το φέρει από την αριστερά στο κέντρο. Έχει γοητεία. Όταν τον είδα τον Κασσελάκη να μιλάει έπεσε φως στο γκρίζο μουντό χρώμα της πολιτικής».

Στην ερώτηση τι περιμένει στη ζωή της είπε… «Περιμένω λίγη χαρά και πίστη στη ζωή μου. Περνάω μια άσχημη εποχή.

To άρθρο Η συνέντευξή της Μαίρης Χρονοπούου τρεις μέρες πριν το σοβαρό ατύχημα - Τι είπε για το παιδί που δεν απέκτησε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαίρης Χρονοπούου,mairis chronopouou