Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε την τελευταία ειδική έκδοση του άλμπουμ της

16:45 4/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Την τρίτη και «τελευταία» ειδική έκδοση του επερχόμενου άλμπουμ της «The Tortured Poets Department» μαζί και με ένα νέο «τραγούδι-έκπληξη», ανακοίνωσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Τέιλορ Σουίφτ.

«Ήθελα κατά κάποιο τρόπο να σας παρουσιάσω κάτι που κανείς άλλος δεν έχει δει» είπε η Τέιλορ Σουίφτ στους θαυμαστές της που βρίσκονταν στη συναυλία στη Σιγκαπούρη, την περασμένη Κυριακή (03.03.2024) στο πλαίσιο της περιοδείας «Eras Tour». Και τους παρουσίασε το τραγούδι – έκπληξη, το «The Black

Dog».

Σύμφωνα με το Variety, ο τίτλος του «The Black Dog» θα ιντριγκάρει τους θαυμαστές της Taylor Swift,  που ήδη το γνωρίζουν ως μία λαϊκή έκφραση κατάθλιψης ή τη μελαγχολίας, η οποία λέγεται ότι χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Βρετανό συγγραφέα Σάμιουελ Τζόνσον (Samuel Johnson) τον 18 αιώνα και έγινε ευρέως γνωστή τον 20ό αιώνα από τον Ουίνστον Τσώρτσιλ (Winston Churchill).

Στα social media, η Σουίφτ παρουσίασε το ασπρόμαυρο εξώφυλλο της νέας έκδοσης με την υπογραφή της Μπεθ Γκάραμπραντ (Beth Garrabrant) καθώς και ένα απόσπασμα των στίχων «Old habits die screaming… (οι παλιές συνήθειες πεθαίνουν ουρλιάζοντας)» στην λεζάντα.

     View this post on Instagram           

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Το βινύλιο θα κυκλοφορήσει σε μαύρο χρώμα και θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 6 Μαρτίου από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Τέιλορ Σουίφτ.

Το «The Black Dog» προστίθεται στα μπόνους κομμάτια του άλμπουμ, «The Manuscript», «The Bolter» και «The Albatross».

Το άλμπουμ «The Tortured Poets Department» θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου.

To άρθρο Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε την τελευταία ειδική έκδοση του άλμπουμ της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέιλορ Σουίφτ,teilor souift