Η Τσέλσι νίκησε την Σίτι και έστεψε πρωταθλήτρια τη Λίβερπουλ μετά από 30 χρόνια (video)

00:13 26/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Τσέλσι έκανε το… χατίρι στη Λίβερπουλ, αφού επικράτησε των “πολιτών” με 2-1 στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, για την 31η αγωνιστική της Premier League, με αποτέλεσμα οι “κόκκινοι” να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές Αγγλίας μετά από 30 χρόνια αναμονής. 

Η Τσέλσι πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της 31ης αγωνιστική της Premier League, αφού επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ

Σίτι στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Οι “μπλε” με αυτή τη νίκη εδραιώθηκαν ακόμα περισσότερο στην τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί στο Champions League, αλλά πρώτα και κύρια έδωσαν στη Λίβερπουλ αυτό που της είχαν… στερήσει το 2014, αφού μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι “κόκκινοι” επέστρεψαν και μαθηματικά -με 7 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος- στην κορυφή της Αγγλίας.

Ο Πούλισιτς έδωσε το προβάδισμα στους Λονδρέζους στο πρώτο μέρος, αλλά με απευθείας φάουλ του Ντε Μπράιν το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε στην ισοφάριση στις αρχές του β΄ μέρους. Στο 78΄ ο Γουίλιαν “έγραψε” το 2-1 με πέναλτι, σε φάση που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Φερναντίνιο της Σίτι. Με το σφύριγμα της λήξης στο Μερσεϊσάιντ ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί για τον 19ο τίτλο της Λίβερπουλ (απέχει, πλέον, έναν πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή).

To άρθρο Η Τσέλσι νίκησε την Σίτι και έστεψε πρωταθλήτρια τη Λίβερπουλ μετά από 30 χρόνια (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα