«Η Βατίδου πέρασε με κόκκινο και καταδίωξε το ζευγάρι» λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του οδηγού της μηχανής

13:17 13/11/2023 - Πηγή: NewsIt

«Η κυρία Βατίδου παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και καταδίωξε το ζευγάρι» λέει στο newsit.gr ο Ζάννης Σιδέρης, δικηγόρος του οδηγού της μηχανής που φέρεται το πρώην μοντέλο να εμβόλισε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (11.11.23) στη Γλυφάδα.

«Υπήρξε πράγματι ένα φραστικό επεισόδιο, το οποίο δεν ήρθε από το πουθενά. Έγινε λόγω παραβίασης ερυθρού σηματοδότη από πλευράς της κυρίας Βατίδου. Από κει και πέρα η κυρία Βατίδου καταδίωξε το ζευγάρι με το αμάξι της», τονίζει ο δικηγόρος του οδηγού της μηχανής, μιλώντας στο newsit.gr.

Σύμφωνα

με τον κ. Σιδέρη, «από την άλλη πλευρά, αναφέρεται μόνο ο οδηγός μοτοσυκλέτας, ο οποίος την πήγε σε ερημική τοποθεσία για να γίνει ένα σκηνικό, διαφορετικό. Δεν ήταν μόνος ο μοτοσυκλετιστής, ήταν ένα ζευγάρι που δεν πήγαιναν σε ερημική τοποθεσία. Πήγαιναν στο σπίτι τους, που τυγχάνει να είναι σε μία αραιοκατοικημένη περιοχή. Η μηχανή δεν έπεσε μόνη της. Θα αποφανθεί και πραγματογνώμονας. Άλλωστε η κυρία Βατίδου ήθελε να αποχωρήσει από το συμβάν αλλά είχε κολλήσει το τζιπ της. Δεν έμεινε από ενδιαφέρον, ούτε κόλλησε στα κατσάβραχα».

Ο δικηγόρος του οδηγού της μηχανής, μιλώντας στο newsit.gr  αναφέρεται στην κατάσταση της υγείας του εντολέα του και της τραυματισμένης 57χρονης που εξακολουθεί να νοσηλεύεται. «Ο εντολέας μου είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Σωματικά έχει χτυπήσει και εκείνος, αλλά είναι και πολύ άσχημα ψυχολογικά. Η 57χρονη τραυματίας και σύντροφος του εντολέα μου βάσει της τελευταίας ενημέρωσης θα χειρουργηθεί την Πέμπτη».

To άρθρο «Η Βατίδου πέρασε με κόκκινο και καταδίωξε το ζευγάρι» λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του οδηγού της μηχανής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η Βατίδου,i vatidou