Ίντερ – Μίλαν 1-0 LIVE: Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ανοίγει το... δρόμο προς τον τελικό του Champions League

21:51 16/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Ίντερ αντιμετωπίζει τη Μίλαν στην κοινή τους έδρα, έχοντας το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Μία θέση στον τελικό του Champions League διεκδικούν Ίντερ και Μίλαν, σε ένα ζευγάρι που διαθέτει ξεκάθαρο φαβορί.

Η Ίντερ έκανε «διπλό» στον πρώτο ημιτελικό με 2-0, έχοντας πλέον στα χέρια της την πρόκριση στον πρώτο της τελικό

μετά το 2010, όταν και κατέκτησε την κούπα του Champions League.

Aν μάλιστα η Ίντερ επικρατήσει απόψε, θα είναι η πρώτη φορά που κατορθώνει να πάρει τέσσερα νικηφόρα αποτελέσματα στην ίδια σεζόν απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο.

Όσον αφορά τη Μίλαν, οι «ροσονέρι» μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες από την Ίντερ σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς μάλιστα να έχουν βρει δίχτυα σε καμία από αυτές!

Επιπλέον, η… παράδοση δεν είναι με το μέρος της, όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό. Συγκεκριμένα, μόλις μία φορά έχει κατορθώσει να προκριθεί από ημιτελικό, ομάδα που έχασε το πρώτο ματς με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά!

Αυτό συνέβη μάλιστα για πρώτη φορά πολύ πρόσφατα, τη σεζόν 2018-19, όταν η Λίβερπουλ ανέκαμψε από την ήττα με 3-0 απέναντι στην Μπαρτσελόνα και διέλυσε τους «μπλαουγκράνα» με 4-0 στο «καυτό» Άνφιλντ.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Διαιτητής του Ίντερ – Μίλαν είναι ο… elite, Κλεμάν Τουρπέν από την Γαλλία.

Το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό του Champions League θα βγει την Τετάρτη (17.05.2023) από το Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης, με το ματς του «Μπερναμπέου» να είχε μείνει στην ισοπαλία (1-1).

To άρθρο Ίντερ – Μίλαν 1-0 LIVE: Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ανοίγει το... δρόμο προς τον τελικό του Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ίντερ – Μίλαν LIVE, Champions League,inter – milan LIVE, Champions League