Ιρλανδία - Ελλάδα 0-2 LIVE: Μασούρας και Βλαχοδήμος βγάζουν τις προσπάθειες των γηπεδούχων

21:26 13/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Εθνική ποδοσφαίρου παίζει με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο και θέλει μόνο τη νίκη, πριν υποδεχθεί την Ολλανδία στην «OPAP Arena», σε ένα ματς που θα κρίνει -κατά πάσα πιθανότητα- τη δεύτερη θέση στον προκριματικό όμιλο του Euro 2024.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Ιρλανδία εκτός έδρας για το δεύτερο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 και θα ψάξει τη νίκη

που θα της επιτρέψει να δώσει “τελικό” πρόκρισης κόντρα στην Ολλανδία.

Η Ελλάδα νίκησε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το 2-1, το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην OPAP Arena και με την Ιρλανδία να έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα πάντως, η Ελλάδα θα έχει τα βλέμματα στραμμένα και στην Ολλανδία, όπου οι “οράνιε” υποδέχονται την πρωτοπόρο Γαλλία και σε περίπτωση απώλειας βαθμών, θα δοθεί η ευκαιρία στη “γαλανόλευκη” να πάρει νίκη δεύτερης θέσης, στην επόμενη αγωνιστική.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Η βαθμολογία του ομίλου

    Γαλλία 15 (5)

    Ολλανδία 9 (4)

    Ελλάδα 9 (5)

    Ιρλανδία 3 (5)

    Γιβραλτάρ 0 (5)

Διαιτητής έχει οριστεί από την UEFA ο 34χρονος Σουηδός και κατηγορίας Elite Γκλεν Νίμπεργκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάμποντ Μπέιγκι, Αντρέας Σέντερκβιστ και τέταρτο διαιτητή τον Άνταμ Λάντεμπεγκ.

Θυμίζουμε πως η Εθνική Ελλάδας έχει τη δυνατότητα να προκριθεί στο Euro 2024 μέσω των playoffs του Nations League, μετά και κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο της στη League C πριν από έναν χρόνο.

To άρθρο Ιρλανδία - Ελλάδα 0-2 LIVE: Μασούρας και Βλαχοδήμος βγάζουν τις προσπάθειες των γηπεδούχων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα