«Ήταν ευχάριστη έκπληξη η απόφαση του δικαστηρίου», λέει η μητέρα της 21χρονης Έμμας στο Live News

17:11 7/11/2023 - Πηγή: NewsIt

«Ήμασταν προετοιμασμένοι πως δεν θα γίνει τίποτα. Ήταν ευχάριστη έκπληξη η απόφαση του δικαστηρίου και δεν την περιμέναμε», δήλωσε στο Live News η μητέρα της Έμμας, Κέλλυ Καμπάκη. Η έναρξη της δίκης για τη φονική παράσυρση της 21χρονης θα γίνει τελικά αύριο, Τετάρτη (07.11.23), ύστερα από τη μικρή αναβολή της. 

Σημειώνεται ότι η δίκη για την Έμμα ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Τρίτη, αλλά η πλευρά του 27χρονου κατηγορούμενου υπέβαλε αίτημα αναβολής, λόγω υποχρεώσεων του συνηγόρου υπεράσπισής του σε ανώτερα δικαστήρια.

Το αίτημα απορρίφθηκε, με ανάλογη εισήγηση της εισαγγελέως της έδρας.

«Χτες φτάσαμε από Χανιά, όπου μόλις φτάσαμε ενημερωθήκαμε πως έχει αλλάξει δικηγόρο και θα ζητηθεί αναβολή. Ήμασταν προετοιμασμένοι πως δεν θα γίνει τίποτα. Ήταν ευχάριστη έκπληξη η απόφαση του δικαστηρίου και δεν την περιμέναμε. Οπότε η δίκη θα γίνει αύριο. Με βάση το πόρισμα, ο οδηγός έτρεχε με 104 χλμ.. Με βάση τον δικό του πραγματογνώμονα με 54 χλμ.», είπε η μητέρα της Έμμας στο Live News

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 27χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκίνητου που εκτός από επικίνδυνη οδήγηση κατηγορείται ότι εγκατέλειψε την παθούσα στο οδόστρωμα.

 

Ο 27χρονος παραμένει προσωρινά κρατούμενος και με πρόσφατο βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου παρατάθηκε η προφυλάκισή του έως τον Απρίλιο του 2024, οπότε λήγει το σχετικό 18μηνο.

To άρθρο «Ήταν ευχάριστη έκπληξη η απόφαση του δικαστηρίου», λέει η μητέρα της 21χρονης Έμμας στο Live News δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ήταν, 21χρονης Έμμας, Live News,itan, 21chronis emmas, Live News