Ήθελαν νεκρό τον 23χρονο οι δράστες της αιματηρής ενέδρας στο Ηράκλειο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

18:31 30/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Από «θαύμα» δεν υπήρξαν νεκροί στο Τσιφούτ Καστέλι στο Ηράκλειο μετά τη δολοφονική ενέδρα που έστησαν δυο δράστες το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (30/04/2024).

Από την αιματηρή ενέδρα στο Ηράκλειο τραυματίστηκε ένα 23χρονος άνδρας ενώ ο ανήλικος που ήταν μαζί του κατάφερε να βγει σώος, παρά το γεγονός πως το αυτοκίνητο έγινε «σουρωτήρι» από τις σφαίρες.

Σύμφωνα με το cretalive

οι δράστες πήγαν να σκοτώσουν και φέρεται να χρησιμοποίησαν και καλάσνικοφ και πιστόλια. Ο 23χρονος που τραυματίστηκε στην αριστερή ωμοπλάτη φέρεται να δέχθηκε τα πυρά ενώ πήγαινε να πετάξει σκουπίδια, λένε κάποιες πληροφορίες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Cretalive πριν από ένα χρόνο, τον Μάρτιο του 2023, ο 23χρονος και ο αδερφός του είχαν κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 43χρονου συγγενικού τους προσώπου. Του είχαν στήσει ενέδρα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή των Πραιτωρίων και μάλιστα το σκηνικό είχε καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας.

Ο 43χρονος κατάφερε να διαφύγει και να βγει αλώβητος από τα πυρά. Τώρα, ένα χρόνο μετά, σημειώθηκε μία ακόμα φονική ενέδρα, αυτή τη φορά σε βάρος του 23χρονου.


Επισήμως, οι έρευνες για την ταυτότητα των δραστών, βρίσκονται σε εξέλιξη, όμως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να διερευνά τον συσχετισμό των δύο ένοπλων επεισοδίων καθώς το μίσος των δύο πλευρών, για καθαρά προσωπικό ζήτημα, δείχνει να είναι πλέον άσβεστο.  

Ο 23χρονος μετέβη στο Κέντρο Υγείας Χάρακα με τραύμα στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το creta24 στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός ενώ έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

To άρθρο Ήθελαν νεκρό τον 23χρονο οι δράστες της αιματηρής ενέδρας στο Ηράκλειο – Τι εξετάζουν οι Αρχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα