Και επίσημα στις 9 κλείνουν οι κάλπες των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ - Πάνω από 130.000 έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα

19:50 17/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση στις κάλπες των πολιτών στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Πήρε επίσημα παράταση η ψηφοφορία ως τις 9 το βράδυ της Κυριακής.

Συμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις έχουν ψηφίσει 130.135 άτομα για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

και πλήθος κόσμου περιμένει έξω από τα εκλογικά τμήματα.

Οι ουρές εξακολουθούν να είναι μεγάλες και αυτός είναι και ο λόγος που δόθηκε μια ώρα παράταση στη διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Από όσους έχουν ψηφίσει το 30% έκανε σήμερα εγγραφή προκειμένου να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία. Από το εξωτερικό έχουν ψηφίσει 1.100 άτομα.

Ο πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής Γιάννης Δρόσος ανέφερε ότι δόθηκε οριζόντια παράταση στην ψοφοφορία για μία ώρα με τις κάλπες αντί στις 8 να κλείνουν στις 9. Σύμφωνα με τον ίδιο πριν τις 11 το βράδυ δεν θα υπάρχει κάποια εκτίμηση για το αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη εκτίμηση ανέφερε ότι οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα θα ήταν γνωστά γυρω στις 10 το βράδυ, αλλά με την παράταση της διαδικασίας θα υπάρχει καθυστέρηση.

 

 

To άρθρο Και επίσημα στις 9 κλείνουν οι κάλπες των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ - Πάνω από 130.000 έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ - Πάνω, 130 000,syriza - pano, 130 000