Ήχησε το 112 στη Λήμνο για την κακοκαιρία ARIEL - Ήδη «χτυπά» το νησί με καταιγίδες

16:06 1/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Το 112 ήχησε στα κινητά των κατοίκων της Λήμνου, λόγω της κακοκαιρίας ARIEL που βρίσκεται σε εξέλιξη και πλήττει αρκετές περιοχές της χώρας, προειδοποιώντας για «επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα» στο νησί έως απόψε (1.12.2022) το βράδυ.

Στο μήνυμα του 112 γίνεται σύσταση στους κατοίκους της Λήμνου να περιορίσουν τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες, καθώς η κακοκαιρία ARIEL αναμένεται να κάνει ιδιαίτερα έντονα αισθητή

την παρουσία της στο νησί.

Δείτε το μήνυμα του 112 για την κακοκαιρία ARIEL στη Λήμνο:

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) έως τις πρώτες βραδινές ώρες σε #Λήμνος

Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες & ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών

https://t.co/rhGuJbxWZJ

112 Greece (@112Greece) December 1, 2022

Ήδη η κακοκαιρία ARIEL έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στη Λήμνο, με αρκετούς δρόμους να έχουν πλημμυρίσει και να έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε αυτούς. Σύμφωνα με το limnosfm100.gr, προβλήματα παρατηρούνται στην οδό Γαροφάλλου αλλά και στην περιοχή των ΚΤΕΛ.

Βίντεο από την επέλαση της κακοκαιρίας ARIEL στη Λήμνο:

Συνεργεία του Δήμου, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας βρίσκονται στους δρόμους και προσπαθούν να επέμβουν όπου είναι εφικτό ενώ η Πολιτική Προστασία εφιστά την προσοχή στους πολίτες για τις μετακινήσεις του.

Από πού πέρασε η κακοκαιρία ARIEL – Μέχρι πότε αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα

Η κακοκαιρία πέρασε από την Κατερίνη, μετατρέποντας σε λιμνοθάλασσα το παραλιακό μέτωπο της πόλης, αλλά και από τη Θεσσαλονίκη, όπου οι άνεμοι γκρέμισαν μια τζαμαρία και σκόρπισαν σκουπίδια στους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του καιρού, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται στο Ιόνιο, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά, την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες της Πέμπτης, ενώ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μέχρι αργά το απόγευμα.

To άρθρο Ήχησε το 112 στη Λήμνο για την κακοκαιρία ARIEL - Ήδη «χτυπά» το νησί με καταιγίδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα