Κάνε ότι κοιμάσαι: Κλαίγαμε διαβάζοντας τις τελευταίες σκηνές

11:35 23/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» επέστρεψε στις ΕΡΤ για δεύτερη σεζόν και μια από τις ηθοποιούς που συνεχίζουν είναι Βίκυ Μαϊδάνογλου. Η τηλεοπτική Ζωή.

Με αφορμή την πρεμιέρα του β’ κύκλου της σειράς, η Βίκυ Μαϊδάνογλου μίλησε στο 7 Μέρες Tv για το τέλος της πρώτης σεζόν του «Κάνε ότι κοιμάσαι» και τις σκηνές που συγκλόνισαν ακόμη και τους ηθοποιούς.

Υποψιαζόσασταν το φινάλε του πρώτου κύκλου;

Όχι, υποψιαζόμουν ότι θα υπήρχαν φόνοι, αλλά όχι ότι θα γίνονταν τόσοι πολλοί.

Πως νιώσατε διαβάζοντας τις τελευταίες σκηνές;

Κλαίγαμε

αρκετά στο διάβασμα. Όλοι ήμασταν συγκινημένοι και είχαμε αυτή την αίσθηση πριν από το γύρισμα. Ήταν ένα πολύ συγκινητικό επεισόδιο. Θέλαμε να βγουν αυτές οι σκηνές έτσι όπως τους αξίζει, να βγουν δυνατές. Και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα όταν το είδα.

Η Ζωή, όπως και η Νάσια, επιβιώνουν αλλά χάνουν φίλους.

Όχι τόσο η Ζωή, όσο η Νάσια είναι αυτή που μετράει απώλειες. Η Ζωή και η οικογένεια της έμειναν αλώβητοι. Έχει μεν τραύματα από την εμπειρία αυτή αλλά έχει προχωρήσει στο νέο κύκλο και είναι καλύτερα από όλους τους άλλους. Έχει περάσει στη σχολή της, σπουδάζει και όλο αυτό το διάστημα που έχει μεσολαβήσει έχει ωριμάσει μέσα από αυτό που έγινε και είναι πιο συνειδητοποιημένη. Δεν είναι η αγχωμένη έφηβη και είναι πλέον πιο ανοιχτή στο να γνωρίσει κόσμο.

To άρθρο Κάνε ότι κοιμάσαι: Κλαίγαμε διαβάζοντας τις τελευταίες σκηνές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάνε, Κλαίγαμε,kane, klaigame