Κατερίνα Καινούργιου: Μία γυναίκα θα κάνει την καταγγελία όποτε η ίδια νιώθει έτοιμη

13:33 21/4/2023 - Πηγή: NewsIt

“Ο βιαστής, ο δολοφόνος είναι πρόσωπα υπεράνω υποψίας” υπογραμμίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να προχωρήσει σε μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση το πρωινό της Παρασκευής στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

«Θέλω να πω κάτι το οποίο το λέω κάθε μέρα αλλά οφείλω να το επαναλάβω

γιατί το πιστεύω και είμαι σίγουρη ότι συμφωνούν και πολλοί από τους τηλεθεατές.

Μία γυναίκα θα κάνει την καταγγελία όποτε η ίδια νιώθει έτοιμη. Δεν μπορώ να ακούω «για ποιο λόγο μετά από τρεις μήνες είπε το όνομα του;».

Όπως, επίσης, δεν μπορώ να ξανακούσω και το λέω αυτό γενικότερα «δεν είχε λόγο αυτός να βιάσει», «δεν είχε λόγο επειδή ήταν ωραίος», «δεν είχε λόγο επειδή ήταν έτσι». Είπαμε και πριν πως ο βιαστής, ο δολοφόνος είναι πρόσωπα υπεράνω υποψίας» τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης..

«Και όταν εμείς λέμε «γιατί δεν βγήκε τότε», βιάζουμε και εμείς την όποια καταγγέλλουσα και το όποιο θύμα. Διότι θέλει χρόνο να ωριμάσει.

Δεν λέμε 50 χρόνια, αλλά και 50 χρόνια μπορεί να είναι λογικό γιατί δεν το άντεχε και κάποια στιγμή θέλησε να τα πει όλα» υπογράμμισε, επίσης, ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Το θύμα εδώ κατήγγειλε την επόμενη ημέρα. Το όνομα είπε μετά από τρεις μήνες» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στον Alpha.

To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Μία γυναίκα θα κάνει την καταγγελία όποτε η ίδια νιώθει έτοιμη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα