Κατέρρευσε ενώ κρατούσε το παιδί της από το χέρι - Θρήνος για την 44χρονη που «έσβησε» από ανακοπή στην Κρήτη

10:57 2/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου το απίστευτο δράμα με τη μητέρα που πέθανε μπροστά στα μάτια του παιδιού της, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (02.05.2024).Η Παναγιώτα Μαυροειδάκη είναι η άτυχη μητέρα που ξαφνικά έχασε τη ζωή της στα 44 στο Ηράκλειο από κάποιο αίτιο που προφανώς θα εντοπιστεί από τη νεκροψία-νεκροτομή.

Το συμβάν σημειώθηκε χθες το πρωί και σύμφωνα με μαρτυρίες η γυναίκα μόλις διέσχισε το δρόμο και πάτησε το

πεζοδρόμιο κατέρρευσε ενώ κρατούσε το 7χρονο παιδί από το χέρι. Διερχόμενοι οδηγοί, περαστικοί, όπως επίσης υπάλληλοι και καταστηματάρχες της περιοχής, έσπευσαν προς βοήθεια.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε την άτυχη 44χρονη.

«Δεν έβγαζε λέξη, ήταν βουρκωμένος μα δεν έτρεχε το δάκρυ και το μόνο που μας είπε είναι ότι τον λένε Βασίλη, έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό 17 ετών, ο μπαμπάς του είναι στρατιωτικός και πως η γυναίκα αυτή ήταν η μαμά του…», ανέφερε στο neakriti.gr μία γυναίκα που παρέλαβε το παιδί.

«Ήταν πολύ σοκαρισμένο… δε μιλούσε… δεν έκλαιγε, αλλά ήταν βουρκωμένο. Ο αστυνομικός παρέμενε μαζί μας. Είχε το κινητό της μητέρας, αλλά ήταν κλειδωμένο και δεν μπορούσε να βρει τα στοιχεία της. Περίμενε να χτυπήσει μήπως κάποιοι πάρουν για να μάθουν τα στοιχεία της γυναίκας και του παιδιού… Ύστερα από περίπου 1 με 1,5 ώρα ήρθε στο καφέ ο θείος του παιδιού. Ήταν ο αδελφός της γυναίκας… Έφυγαν όλοι μαζί. Το παιδί, ο θείος και ο αστυνομικός», είπε η νεαρή εργαζόμενη στην καφετέρια όπου παρέμεινε ο 7χρονος μέχρι να βρεθεί κάποιος συγγενής. Η γυναίκα φέρεται να ζούσε στο Ηράκλειο, αλλά είχε έρθει πρόσφατα από την Κομοτηνή.

Μαρτυρία που συγκλονίζει: Τι λέει στo neakriti.gr η εργαζόμενη που παρέλαβε το παιδί

Οι στιγμές που έζησε μια εργαζόμενη παρακείμενης καφετέριας, τη συγκλόνισαν. 

«Άκουσα κάποιον να φωνάζει ότι πρέπει άμεσα να βρούμε έναν γιατρό. Βγήκα έξω από το μαγαζί και είδα τη γυναίκα ξαπλωμένη στο έδαφος και το παιδάκι της πανικοβλημένο. Τρομοκρατήθηκα και η ίδια.

Πηγαίνοντας προς το σημείο, αντιλήφθηκα ότι είχαν ήδη καλέσει ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε άμεσα, ενώ παράλληλα άνδρας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άνοιγε τον δρόμο για το ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθεί η άτυχη μητέρα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με το παιδάκι της σοκαρισμένο και τρομαγμένο να μένει πίσω, καθώς ήταν ανήλικο και δεν μπορούσε να επιβιβαστεί στο ασθενοφόρο», είπε η γυναίκα, περιγράφοντας τις πρώτες τραγικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο κέντρο του Ηρακλείου.

Δύναμη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που περνούσε από το σημείο, απομάκρυνε το 7χρονο αγοράκι, συνοδεύοντάς το σε παρακείμενη επιχείρηση, όπου φιλοξενήθηκε.

«Το παιδί ήταν σε κατάσταση πανικού. Έτρεμε ολόκληρο και προσπαθούσαμε για ώρα να το συνεφέρουμε. Τα ματάκια του ήταν βουρκωμένα. Είχε αναφιλητά. Φοβόταν για τη μαμά του…», είπε η εργαζόμενη σε επιχείρηση και συνέχισε: «Το κινητό της μητέρας είχε κωδικό και δεν μπορούσαμε να ειδοποιήσουμε κάποιο δικό της άτομο. Περιμέναμε κάποιος να την πάρει τηλέφωνο για να τον ενημερώσουμε σχετικά με το τι της είχε συμβεί. Τελικά το παιδί έφυγε με τον θείο του, αδελφό της άτυχης γυναίκας, συνοδεία αστυνομικών. Φύγανε όλοι μαζί με το περιπολικό», πρόσθεσε η νεαρή γυναίκα.

Πηγή: neakriti.gr

To άρθρο Κατέρρευσε ενώ κρατούσε το παιδί της από το χέρι - Θρήνος για την 44χρονη που «έσβησε» από ανακοπή στην Κρήτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατέρρευσε, - Θρήνος, 44χρονη, Κρήτη,katerrefse, - thrinos, 44chroni, kriti