Κηφισιά - Παναθηναϊκός 0-1 ΤΕΛΙΚΟ

21:21 12/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Την εξαιρετική πορεία του στη Super League θέλει να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας δοκιμάζεται στην έδρα της Κηφισιάς για την 11η αγωνιστική. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Ο Παναθηναϊκός

τα πηγαίνει περίφημα κόντρα στους “μικρούς”, έχοντας αποφύγει τις γκέλες. Γι’ αυτό και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου και θέλει να παραμείνει στο +4 από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Η Κηφισιά έκανε τη ζημιά στην ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική και θα προσπαθήσει να κάνει κάτι ανάλογο και στους πράσινους.

Παρακολουθήστε LIVE το Κηφισιά – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

Η προαναγγελία της Super League για το Κηφισιά – Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός και η Κηφισιά θα βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους αντιμέτωποι, αφού μέχρι τώρα δεν είχαν συναντηθεί σε καμία διοργάνωση.

Η Κηφισιά υποδέχεται τους Πράσινους μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στην έδρα της, η οποία ήρθε να προστεθεί στο σερί που την θέλει να μην έχει ήττα ως γηπεδούχος σε κανένα από τα πέντε παιχνίδια της (1 νίκη – 4 ισοπαλίες) στα δύο γήπεδα που έχει χρησιμοποιήσει, αυτό της Λαμίας και της Καισαριανής.

Η τελευταία νεοφώτιστη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός είναι ο Βόλος, με τον οποίο στην πρώτη αναμέτρηση τους αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Μαγνησία στις 8 Δεκεμβρίου 2019. Αμέσως πριν από τον Βόλο είχε αντιμετωπίσει τη Λαμία, με την οποία έμεινε στην ισοπαλία 1-1 στη Φθιώτιδα στο πρώτο τους παιχνίδι στις 21 Οκτωβρίου 2017.

Η τελευταία φορά που έχει αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Καισαριανής ήταν στις 31 Οκτωβρίου 2007, όταν αντιμετώπισε τον Εθνικό Αστέρα για τη φάση των 32 του Κυπέλλου Ελλάδος και επικράτησε με 3-1 σε μονή αναμέτρηση. Τα γκολ είχαν σημειώσει οι Εντόι (20’) και Βαγγέλης Μάντζιος (25’, 49’), ενώ για τους γηπεδούχους ο Μπενίσκος (66’).

Ο Παναθηναϊκός ήταν και η τελευταία ομάδα που αντιμετώπισε στην έδρα του ο Εθνικός Αστέρας για την A’ Εθνική/Super League στο γήπεδο της Καισαριανης στις 8 Μαΐου 2002, με τους Πράσινους να επικρατούν 2-1 χάρη στα γκολ των Σαπάνη (17’), Βαζέχα (77’), ενώ ο Λαγός είχε σκοράρει για τους γηπεδούχους.

To άρθρο Κηφισιά - Παναθηναϊκός 0-1 ΤΕΛΙΚΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηφισιά – Παναθηναϊκός LIVE, Super League,kifisia – panathinaikos LIVE, Super League