Κηφισιά – Παναθηναϊκός: Μήνυμα της «πράσινης» ΠΑΕ στους οπαδούς για το παιχνίδι στην Καισαριανή

13:58 12/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί σήμερα (12/11, 21:30, LIVE από το Newsit.gr) από την Κηφισιά στην Καισαριανή για την 11η αγωνιστική της Super League 1 και η “πράσινη” ΠΑΕ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της.

Με την Κηφισιά να μην έχει δώσει

εισιτήρια στον Παναθηναϊκό για την αναμέτρηση, οι “πράσινοι” ζήτησαν από τους οπαδούς τους να μην πορευτούν προς το γήπεδο, με επίσημη ανακοίνωση, εξηγώντας ότι υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να μην έρθουν απόψε στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής «Μ. Κρητικόπουλος» για τον αγώνα με την Κηφισιά, από τη στιγμή που η γηπεδούχος ομάδα αποφάσισε να μη διαθέσει εισιτήρια και να μη φιλοξενήσει κόσμο από τον εκάστοτε αντίπαλό της.

Η ομάδα μας δίνει ακόμα έναν κρίσιμο αγώνα στη μάχη της για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε την ομάδα μας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να τη βλάψει.

To άρθρο Κηφισιά – Παναθηναϊκός: Μήνυμα της «πράσινης» ΠΑΕ στους οπαδούς για το παιχνίδι στην Καισαριανή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηφισιά – Παναθηναϊκός, Μήνυμα, ΠΑΕ, Καισαριανή,kifisia – panathinaikos, minyma, pae, kaisariani