Μποτιλιάρισμα σε Λεωφόρο Κηφισού και Αττική Οδό - Μέχρι και 30' οι καθυστερήσεις λόγω της κίνησης

09:03 24/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Μποτιλιαρισμένα είναι τα οχήματα στη Λεωφόρο Κηφισού και την Αττική Οδό, με τις καθυστερήσεις λόγω της αυξημένης κίνησης να φτάνουν μέχρι και τα 30 λεπτά. Στο «κόκκινο» οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας και το λιμάνι του Πειραιά.

Απροσπέλαστη είναι η Αττική Οδός λόγω της κίνησης σήμερα Τετάρτη (24.1.2024) το πρωί. Οι καθυστερήσεις είναι αρκετά μεγάλες και σε ορισμένα σημεία φτάνει μέχρι και τη μισή ώρα και στα

δύο ρεύματα.

Πιο αναλυτικά, καταγράφονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 15′ – 20′ από Ανθούσα έως Κηφισίας και 20′ – 25′ από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας στην Περιφερειακή Υμηττού. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, καταγράφονται καθυστερήσεις 25′ – 30′ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας και 25′ – 30′ στην έξοδο για Λαμία.

Μποτιλιαρισμένη είναι η Λεωφόρος Κηφισού από το ύψος των ΚΤΕΛ Κηφισού μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια στο ρεύμα προς Λαμία ενώ στο αντίθετο ρεύμα η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη από τον Κόκκινο Μύλο έως το ύψος του Περιστερίου.

Καθυστερήσεις ρεύμα προς Ελευσίνα:
15΄-20΄ από Ανθούσα έως Κηφισίας.
20'-25' από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας στην Περιφ. Υμηττού.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
25΄-30΄ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας,
25΄-30΄ στην έξοδο για Λαμία. https://t.co/FKfp7BGU46

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) January 24, 2024

Η κίνηση στις 09.00:

Απλησίαστοι είναι οι περισσότεροι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας, όπως και οι Λεωφόροι Κηφισίας και Μεσογείων. Το ίδιο ισχύει και για τους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

To άρθρο Μποτιλιάρισμα σε Λεωφόρο Κηφισού και Αττική Οδό - Μέχρι και 30' οι καθυστερήσεις λόγω της κίνησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κίνηση, Μποτιλιάρισμα, Λεωφόρο Κηφισού, Αττική Οδό – Μέχρι, 30′,kinisi, botiliarisma, leoforo kifisou, attiki odo – mechri, 30′