Κώστας Τσουρός: Καλεσμένοι ζητούσαν να μην είμαι στη συνέντευξη

17:09 8/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Με αφορμή τα όσα είχε πει πρόσφατα ο Άρης Καβατζίκης, ο Κώστας Τσουρός προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη το απόγευμα της Κυριακής (08.10.2023), μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Πριν από μερικές μέρες, ο Άρης Καβατζίκης είχε δηλώσει ότι καλεσμένοι της εκπομπής «Πάμε Δανάη» είχαν βάλει όρο για να δώσουν συνέντευξη, να μην συμμετάσχει εκείνος. Κάτι ανάλογο είχε ζήσει και ο Κώστας Τσουρός.

«Αυτό

με τις συνεντεύξεις κι εμένα μου έχει συμβεί. Είναι κάτι που συνέβαινε πάρα πολύ συχνά. Σε εκπομπές που ήμουν δίπλα στον καναπέ, στις συνεντεύξεις, υπήρχαν άνθρωποι που έπαιρναν τηλέφωνο και έλεγαν: εάν είναι εκεί ο Τσουρός, δεν έρχομαι», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

«Εγώ προσωπικό θέμα μαζί τους δεν είχα. Προφανώς είχαν αυτοί, γιατί δεν ήθελαν να έρθουν αντιμέτωποι με τις ερωτήσεις μου, που ήξεραν ότι μπορεί να τους στριμώξω.

Το θέμα είναι τι κάνει η εκπομπή, αν στηρίζει τον άνθρωπο τον οποίο έχει. Στις δικές μου περιπτώσεις δεν το δέχθηκε αυτό η εκπομπή, βρέθηκαν άλλες λύσεις, όπως όταν η παρουσιάστρια βγήκε να κάνει έξω τη συνέντευξη και να μην έρθει ο καλεσμένος στο πλατό.

 

Δεν λέμε ονόματα, γιατί δεν θέλουμε να εκθέσουμε ανθρώπους αλλά συμβαίνει. Εμένα μου έχει συμβεί να έχουμε τηλεφωνική σύνδεση με άνθρωπο, ο οποίος είχε ζητήσει να μη μιλήσει κανείς από το πάνελ παρά μόνο η παρουσιάστρια», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.

To άρθρο Κώστας Τσουρός: Καλεσμένοι ζητούσαν να μην είμαι στη συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Τσουρός, Καλεσμένοι,kostas tsouros, kalesmenoi