Κοζάνη: Ένας νεκρός και μία σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο δυστύχημα – Το αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι

08:46 5/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Νέο τροχαίο δυστύχημα στην Κοζάνη με τον οδηγό να σκοτώνεται ακαριαία και την συνοδηγό να μεταφέρεται σε νοσοκομείο…

Η κακοκαιρία που επικρατεί από τη νύχτα στην Κοζάνη, φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε ένα άτομο, με ακόμη ένα να χαροπαλεύει. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν έφυγε από τον δρόμο και κατέληξε σε χαντάκι. Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο, δεν κατάφεραν

να επαναφέρουν τον άτυχο οδηγό. Η συνοδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε έξω από την Ακρινή (1,5χλμ έξω από το χωριό) γύρω στις 02:00 τη νύχτα, μετά από εκτροπή οχήματος που έπεσε σε χαντάκι. Ο δρόμος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ολισθηρός και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο σε στροφή.

Στην Κοζάνη η κακοκαιρία ήταν τη νύχτα έντονη. Η νύχτα κατά διαστήματα γινόταν μέρα από τους δεκάδες κεραυνούς που έπεφταν. Οι δρόμοι άρχισαν να κρύβουν παγίδες από το νερό που έπεφτε, με το άτυχο ζευγάρι να προσπαθεί να φτάσει στον προορισμό του.

Δυστυχώς νεκρός είναι ο οδηγός του οχήματος ενώ τραυματίστηκε η 20χρονη συνοδηγός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός δε φορούσε ζώνη ασφαλείας και βρέθηκε σε απόσταση κάποιων μέτρων από το όχημα. Σύμφωνα με το kozan.gr, προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Κοζάνης.

To άρθρο Κοζάνη: Ένας νεκρός και μία σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο δυστύχημα – Το αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα