Κύπελλο Ισπανίας: «Κόλαση» στη βροχή πριν το Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης από τους οπαδούς των Βάσκων

22:44 29/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μαδρίτης με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και οι οπαδοί των Βάσκων έχουν βάλει… φωτιά έξω από το γήπεδο, δημιουργώντας από νωρίς μία ατμόσφαιρα… κόλαση για το ματς.

Μετά τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει “χρυσή” ευκαιρία να πανηγυρίσει μία μεγάλη πρόκριση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Κύπελλο Ισπανίας και οι οπαδοί της προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν από την πλευρά τους για να τη βοηθήσουν.

Η ατμόσφαιρα στο Μπιλμπάο είναι

“καυτή” από νωρίς και οι φίλοι των Βάσκων έχουν μετατρέψει τη νύχτα μέρα, έξω από τον Σαν Μαμές, πριν το μεγάλο ματς για τα ημιτελικά.

Pumped up! Eskerrik asko, Athleticzales

Now it’s time to enjoy the big match! #AthleticAtleti #AthleticClub pic.twitter.com/9CSjXLDilp

— Athletic Club (@Athletic_en) February 29, 2024

Δεν έλειψαν όμως στη συνέχεια και τα επεισόδια, με τους οπαδούς να έχουν συγκρούσεις με τα ΜΑΤ έξω από το γήπεδο της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Enrique Cerezo, presidente del @Atleti

“Varios aficionados del Athletic han agredido a algunos del Atlético de Madrid en un bar”

“Uno está en el hospital con heridas graves”pic.twitter.com/vIdgzBzi9s

— Tiempo de Juego (@tjcope) February 29, 2024

To άρθρο Κύπελλο Ισπανίας: «Κόλαση» στη βροχή πριν το Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης από τους οπαδούς των Βάσκων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κύπελλο Ισπανίας, Κόλαση, Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης, Βάσκων,kypello ispanias, kolasi, athletik bilbao - atletiko madritis, vaskon