Αναγνώρισε τον άντρα που τον βασάνισε στη Λαμία - Η σύλληψη λίγες ώρες μετά την άγρια ληστεία

18:35 21/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Η ληστεία στη Λαμία έγινε μέρα – μεσημέρι αλλά η χαρά του δράστη δεν κράτησε πολύ. Το θύμα συγκράτησε τα χαρακτηριστικά του δράστη και αυτό βοήθησε τους αστυνομικούς…

Λίγες ώρες κράτησε η χαρά του δράστη στη Λαμία. Μετά τη ληστεία διέφυγε, αλλά δεν κατάφερε να απομακρυνθεί. Το θέμα έδωσε κατάθεση σε αστυνομικούς και τον αναγνώρισε μέσα από φωτογραφίες που του έδειξαν. Επρόκειτο για έναν 50χρονο, γνώριμο στην τοπική

αστυνομία, που πολύ γρήγορα εντοπίστηκε και συνελήφθη. Φέρεται να ομολόγησε τα όσα έκανε στο σπίτι, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, να περνάει στα χέρια της δικαιοσύνης.

Τον τρόμο έζησε ηλικιωμένος το μεσημέρι του Σαββάτου (20/1) μέσα στο σπίτι του στην Αμφιθέα στη Λαμία. Άνδρας εισέβαλε στο χώρο του και με τη χρήση βίας τον ανάγκασε να του δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του – περίπου 100 ευρώ – πριν το σκάσει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, ο ηλικιωμένος αναγνώρισε το δράστη, τον οποίο και περιέγραψε στους αστυνομικούς. Πρόκειται για 50χρονο σεσημασμένο για ναρκωτικά, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια χτυπήματα.

Την υπόθεση ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, οι οποίοι λίγες ώρες κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον 50χρονο.

To άρθρο Αναγνώρισε τον άντρα που τον βασάνισε στη Λαμία - Η σύλληψη λίγες ώρες μετά την άγρια ληστεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα