Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ του Λας Βέγκας: Καυγάδισαν, τον σκότωσε και έφαγε κομμάτια από το πρόσωπό του

19:14 30/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Ένα άκρως φρικιαστικό θέαμα αντίκρυσαν αστυνομικοί στο Λας Βέγκας όταν κλήθηκαν σε περιστατικό βίας και κανιβαλισμού.

Ήταν 4.45 π.μ. της Κυριακής (28.04.2024) και οι ένστολοι στο Λας Βέγκας μετέβησαν στη λεωφόρο Las Vegas Boulevard έπειτα από αναφορά για δυο άντρες που καυγάδιζαν, αγνοώντας ότι θα έρχονταν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό περιστατικό κανιβαλισμού.

Όταν έφτασαν στο σημείο, συνέλαβαν

τον 31χρονο Colin Czech, ο οποίος μόλις είχε σκοτώσει και στη συνέχεια είχε φάει κομμάτια από το πρόσωπο του θύματος.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον έναν άντρα χωρίς τις αισθήσεις του και με αιμορραγία στο κεφάλι και τον Czech γονατισμένο στο έδαφος δίπλα του με “βιολογικό υλικό στα μαλλιά του, στο στόμα και στα ρούχα του”, ανέφερε το τοπικό μέσο KLAS.

Ο δράστης, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το θύμα του είχε επιτεθεί και ότι ήταν άστεγος, τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον βρήκαν να τρώει το αυτί και τον ένα βολβό του άλλου άνδρα.

Οι τραυματιοφορείς έσπευσαν το βαριά τραυματισμένο θύμα, που φέρεται να αναγνωρίστηκε ως Kenneth Brown, σε τοπικό νοσοκομείο, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Μπράουν είχε ένα μεγάλο κόψιμο σε μέρος του κεφαλιού του και του έλειπαν ένα μάτι και ένα αυτί, σύμφωνα με το 8 News Now.

Ο 31χρονος φέρεται να είχε χάσει τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν υπό αστυνομική επιτήρηση, καθώς είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν ξύπνιος για “πέντε συνεχόμενες ημέρες” επειδή “κάτι τον κυρίευε”.

Ο δολοφόνος είπε επίσης στους ντετέκτιβ ότι χρησιμοποιούσε τα δόντια του για να βλάψει το θύμα, προσθέτοντας ότι “χρησιμοποίησε τα δόντια του για να φάει τα μάτια και τα αυτιά [του άνδρα]”.

To άρθρο Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ του Λας Βέγκας: Καυγάδισαν, τον σκότωσε και έφαγε κομμάτια από το πρόσωπό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα