Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν απόντες από το gala για τη δυναστεία των Σικάγο Μπουλς

21:16 12/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Μόνο με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα “εμφανίστηκε” ο Μάικλ Τζόρνταν, αναφέροντας πως είναι στενοχωρημένος που δεν μπορεί να βρεθεί στο gala για το “The ring of Honor” των Σικάγο Μπουλς. Άφαντος και ο Σκότι Πίπεν.

Οι Σικάγο Μπουλς τιμούν το ένδοξο παρελθόν τους, αλλά τα δυο πιο λαμπερά “διαμάντια” της ομάδας, ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν, απουσιάζουν από την κίνηση της ομάδας.

lang="en-US">Τόσο ο GOAT του παγκόσμιου αθλητισμού, όσο και ο “Ινδιάνος” επέλεξαν να μην παραβρεθούν στο gala προς τιμή των έξι φορές πρωταθλητών του NBA, της ομάδας δηλαδή που καταδυνάστευσε το NBA τη δεκαετία του ’90.

Ο ιδιοκτήτης των Μπουλς, Τζέρι Ράινσντορφ, ο Φιλ Τζάκσον, ο Στιβ Κερ, ο Λουκ Λόνγκλεϊ, ο Χόρας Γκραντ, ο Ρν Χάρπερ, ο Τόνι Κούκοτς και άλλοι από τους “τρομοκράτες” των Σικάγο Μπουλς (συνολικά 13 παλα/ιμαχι παίκτες) βρέθηκαν στις εκδηλώσεις της ομάδας, οι οποίες θα κορυφωθούν στο ημίχρονο του αγώνα των”Ταύρων” με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (σ.σ. θα πάρουν από ένα βραβείο). Ο Ντένις Ρόντμαν που είχε απαντήσει θετικά, δεν εμφανίστηκε!

Η απουσία των Τζόρνταν και Πίπεν όμως σίγουρα είναι ένα γεγονός που δεν περνάει απαραττήρητο και δίνει “τροφή” στις φήμες, για μεάλη κόντρ;α μεταξύ των δυομετά το “Last Dance”, τη δημοσίευση της αυτοβιογραφίας του Πίπεν και τη σχέση που διατηρεί ο γιος του Τζόρνταν με την πρώην σύζυγο του “Ινδιάνου”.

Από τη μεριά του, ο Μάικλ Τζόρνταν έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, εκφράζοντας τη χαρά του, για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά και το… ξενέρωμά του, επειδή δεν μπορούσε να παρεβρεθεί.

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chicago Bulls (@chicagobulls)

 

To άρθρο Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν απόντες από το gala για τη δυναστεία των Σικάγο Μπουλς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > NewsIt
Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν, Σικάγο Μπουλς,maikl tzorntan, skoti pipen, sikago bouls