Μαίρη Σταυρακέλη: Είχαμε γυρίσει τέσσερα επεισόδια, έτοιμα, που δεν προβλήθηκαν ποτέ

20:11 4/1/2024 - Πηγή: NewsIt

“Γίνονται διάφορα δύσκολα πράγματα στην τηλεόραση” υπογραμμίζει η Μαίρη Σταυρακέλη.

Για τις απρόσμενες αλλαγές και παύσεις που συμβαίνει στην τηλεόραση, την επιτυχημένη σειρά “Καρέ της ντάμας” αλλά και την απώλεια του Αίαντα Μανθόπουλου μίλησε η Μαίρη Σταυρακέλη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού την Πέμπτη/

“Δεν ξέρω γιατί αλλά το “Καρέ της ντάμας” που είναι παλιό σίριαλ και δεν παίζεται σε επαναλήψεις, θεωρούσα πως ο κόσμος θα το έχει ξεχάσει.

Παρόλα αυτά όμως δεν συμβαίνει αυτό. Μου

μιλάνε πολλοί μέχρι και σήμερα για αυτή τη σειρά” τόνισε αρχικά η ηθοποιός.

“Δυστυχώς μεγαλώνοντας μεγαλώνουν και οι απώλειες. Δεν το περιμέναμε (σ.σ. τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου) και είναι και αυτό ένα κομμάτι που με ταράζει πολύ.

Είναι αυτό που δεν μπορώ πια να δω το “Καρέ της ντάμας”. “Α, πάρα πολύ ωραία, δεν θα το δω μάλλον ποτέ” λέω. Ποτέ ξανά”.

“Σήμερα γίνονται διάφορα δύσκολα πράγματα στην τηλεόραση. Ας πούμε, είχαμε γυρίσει κάποια επεισόδια και για το σίριαλ “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” που ήταν μια σειρά που πήγαινε μια χαρά.

Νομίζω όμως πως τέσσερα επεισόδια είναι γυρισμένα, είναι τελειωμένα αλλά δεν προβλήθηκαν ποτέ” αποκάλυψε, παράλληλα, η Μαίρη Σταυρακέλη στην καθημερινή εκπομπή του STAR.

To άρθρο Μαίρη Σταυρακέλη: Είχαμε γυρίσει τέσσερα επεισόδια, έτοιμα, που δεν προβλήθηκαν ποτέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα