Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός 1-6 LIVE: Ο Ελ Αραμπί φέρνει τους Πειραιώτες "αγκαλιά" με την πρόκριση

21:47 14/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία, για το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στους “16” του Conference League, μετά την ήττα των Πειραιωτών με 4-1 στο πρώτο ματς.

Η ρεβάνς των δύο ομάδων γίνεται στην ουδέτερη έδρα της Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ, αλλά ο Ολυμπιακός ελπίζει πλέον σε… θαύμα, μετά την επιβλητική νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο “Καραϊσκάκης”. Οι Πειραιώτες πρέπει πια

να νικήσουν με τρία γκολ διαφορά για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Παρακολουθήστε LIVE το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

Ο Ολυμπιακός προέρχεται πάντως και από νέα εντός έδρας ήττα, με 3-1 από τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League, ένα αποτέλεσμα που βύθισε στην εσωστρέφεια τους Πειραιώτες και που εμφάνισε -σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό- τα αμυντικά του προβλήματα.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ θα παίξει στη ρεβάνς με την Μακάμπι τελ Αβίβ για το γόητρό της, επιζητώντας το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε να συλλέξει από το παιχνίδι, σε επίπεδο αποτελέσματος, εμφάνισης αλλά και βαθμών για την Ελλάδα.

Αρκετοί φίλοι των “ερυθρολεύκων” έχουν ταξιδέψει στη Σερβία για να στηρίξουν την ομάδα τους, ενώ περίπου 1.500 οπαδούς θα έχει στο πλευρό της η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διαιτητής: Μαουρίτσιο Μαριάνι

Βοηθοί: Ντανιέλε Μπιντόνι, Αλμπέρτο Τεγκόνι

VAR: Μάρκο Ντι Μπέλο, Τζανλούκα Αουρελιάνο

To άρθρο Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός 1-6 LIVE: Ο Ελ Αραμπί φέρνει τους Πειραιώτες "αγκαλιά" με την πρόκριση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός LIVE, Conference League,makabi tel aviv – olybiakos LIVE, Conference League