Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός LIVE: «Θρίλερ» στο φινάλε του αγώνα

21:33 2/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι για το τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, όντας πλέον με την… πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση στο Final 4.

Με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να προηγείται πλέον με 2-1 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague, ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη για να μείνει

“ζωντανός” και να διεκδικήσει την πρόκριση σε πέμπτο ματς στο ΟΑΚΑ.

Παρακολουθήστε LIVE το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός Newsit.gr

Οι πράσινοι καλούνται να “σπάσουν” την έδρα των Ισραηλινών, να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να πάνε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου εκεί θα έχουν τον πρώτο λόγο. Σε διαφορετική περίπτωση, το ευρωπαϊκό ταξίδι του τριφυλλιού θα τελειώσει άδοξα τη φετινή σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση διεξάγεται στην ουδέτερη “Χάλα Πιονίρ” του Βελιγραδίου, με τους Ισραηλινούς να έχουν περίπου 800 φιλάθλους στο πλευρό τους.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, την στιγμή που ο Οντέτ Κάτας περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γουέιντ Μπάλντγουιν, ο οποίος απουσίασε λόγω τραυματισμού από τα τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις.

Η διαιτητική τριάδα του αποψινού παιχνιδιού είναι η ίδια με εκείνη που βρέθηκε στο ΣΕΦ το βράδυ της Τρίτης (30/4) και έκρινε με τις αποφάσεις της την αναμέτρηση των ερυθρολεύκων κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για τους Ιλία Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μεχντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

To άρθρο Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός LIVE: «Θρίλερ» στο φινάλε του αγώνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός LIVE, Euroleague,makabi tel aviv – panathinaikos LIVE, Euroleague