Μαμά-δες: Η Τζένη Θεωνά επιστρέφει με πρώτους καλεσμένους Μαρία Ηλιάκη και Μάριο Αθανασίου

14:30 16/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Οι «Μαμά-δες» και η Τζένη Θεωνά επιστρέφουν στην ΕΡΤ την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, στις 16:00. 

Σε κάθε εκπομπή, η Τζένη Θεωνά, με κέφι της και ανεβασμένη διάθεση, θα συναντάει γνωστές μαμάδες και μπαμπάδες που θα μοιράζονται με τους τηλεθεατές τις δικές τους ιστορίες, ενώ γονείς που αντιμετώπισαν διάφορες δυσκολίες θα μιλούν στο «Μαμά-δες» και θα προσπαθούν να εμψυχώσουν και να βοηθήσουν κι άλλους γονείς προκειμένου να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Από την εκπομπή δεν θα

λείψουν, και αυτή τη σεζόν, ιατρικά θέματα, συμβουλές από ειδικούς επιστήμονες, προτάσεις για τη σωστή διατροφή των παιδιών μας και ιδέες για να περνούν οι γονείς ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Στην πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν, η Τζένη Θεωνά υποδέχεται: 

τη Μαρία Ηλιάκη που μιλάει για την αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της, αλλά και την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα με την οικογένειά της, έπειτα από χρόνια παραμονής στο εξωτερικό.

Η Τζένη Θεωνά συναντάει τη Φιλίππα, μια μαμά δίδυμων κοριτσιών, η οποία στα 41 χρόνια της αποφάσισε να αποκτήσει παιδί μόνη της, από σπέρμα δότη.

Στη στήλη Μπαμπά-μίλα έρχεται ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μιλάει για τα τρία παιδιά του και τις ισορροπίες που προσπαθεί να κρατήσει μέσα στο σπίτι.

To άρθρο Μαμά-δες: Η Τζένη Θεωνά επιστρέφει με πρώτους καλεσμένους Μαρία Ηλιάκη και Μάριο Αθανασίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαμά-δες, Τζένη Θεωνά, Μαρία Ηλιάκη, Μάριο Αθανασίου,mama-des, tzeni theona, maria iliaki, mario athanasiou