Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 2-4 LIVE: Ο Σαλάχ «καθαρίζει» για τους «κόκκινους»

21:56 13/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ στο εξ’ αναβολής ντέρμπι της 34ης αγωνιστικής της Premier League και μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να προλάβει την τετράδα που οδηγεί στο Champions League παίζει απόψε η Λίβερπουλ στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έχοντας ένα ματς λιγότερο απέχει

7 βαθμούς από την 4η θέση, όπου βρίσκεται η Τσέλσι.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Newsit.gr

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αντίποδα έχει εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League, αλλά έμεινε εκτός διεκδίκησης τίτλου μετά την ήττα από την Λέστερ την περασμένη Τρίτη, με την συμπολίτισσα Σίτι να στέφεται πρωταθλήτρια Αγγλίας και μαθηματικά. Το ντέρμπι θυμίζουμε πως είχε αναβληθεί στις 2 Μαΐου, με οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων» να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ απαιτώντας την απομάκρυνση των Γκλέιζερ από την διοίκηση της ομάδας, ενώ και σήμερα είναι μαζεμένοι από το μεσημέρι εκατοντάδες οπαδοί έξω από το γήπεδο πραγματοποιώντας διαμαρτυρία, υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

To άρθρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 2-4 LIVE: Ο Σαλάχ «καθαρίζει» για τους «κόκκινους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ LIVE, Premier League,mantsester giounaitent – liverpoul LIVE, Premier League