Σάκκαρη - Σφιόντεκ 1-0 LIVE: Σερβίρει για την πρόκριση η Σάκκαρη!

14:06 9/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Ίγκα Σφιόντεκ στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της μέχρι σήμερα, αφού έχει την ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Roland Garros.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στα προημιτελικά “διαλύοντας” τη Νο5 παίκτρια του κόσμου, Σοφία Κένιν, ενώ πλέον βρίσκει μπροστά της μία ακόμη αθλήτρια του top10. Η 20χρονη Πολωνή έκανε μία “τρελή” περσινή σεζόν και βρέθηκε στο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, όντας μάλιστα και η κάτοχος

του τίτλου στο φημισμένο γαλλικό τουρνουά.

Κόντρα στη Σάκκαρη θέλει έτσι να υπερασπιστεί το τρόπαιο του Roland Garros, την ώρα που η Μαρία θα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία για την Ελλάδα, ως η πρώτη τενίστρια της πατρίδας μας, που θα βρεθεί στα ημιτελικά ενός Γκραν Σλαμ.

Παρακολουθήστε LIVE το Σάκκαρη – Σφιόντεκ από το Newsit.gr

Οι δύο αθλήτριες δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ ξανά ως αντίπαλες στο τουρ, αλλά συχνά προπονούνται μαζί και έτσι έχουν μία εικόνα από το παιχνίδι η μία της άλλης.

Φαβορί του αγώνα είναι πάντως η Σφιόντεκ, η οποία ως νικήτρια του περσινού Roland Garros και μετά τον αποκλεισμό πολλών κορυφαίων παικτριών του ταμπλό, αποτελεί το Νο1 στα στοιχήματα και για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Πολωνή απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Κόστιουκ με 2-0 σετ (6-3, 6-4), ενώ η Σάκκαρη την Σοφία Κένιν επίσης με 2-0 σετ (6-1, 6-3).

 

To άρθρο Σάκκαρη - Σφιόντεκ 1-0 LIVE: Σερβίρει για την πρόκριση η Σάκκαρη! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα