Μαθήτριες έβγαλαν μαχαίρι σε σχολείο στην Ουαλία - Τουλάχιστον 3 τραυματίστηκαν

18:03 24/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Τουλάχιστον 3 άτομα τραυματίστηκαν σε ένα επεισόδιο σε σχολείο της Ουαλίας όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, μετά από άγριο αιματηρό καυγά 2 μαθητριών.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ δήλωσε «σοκαρισμένος» από το γεγονός που σημειώθηκε στο σχολείο Άμαν Βάλεϊ του Άμανφορντ, στη νότια Ουαλία. Στην ανάρτησή του στο Χ ευχαρίστησε την αστυνομία και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την επέμβασή τους.

Η αστυνομία δεν ανέφερε τι ακριβώς συνέβη στο σχολείο, ωστόσο σύμφωνα με το site WalesOnline δύο μέλη του προσωπικού τραυματίστηκαν

από μαχαίρι κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου στο οποίο ενεπλάκησαν δύο μαθήτριες, οι οποίες πιθανότατα είχαν και το μαχαίρι.

Ο πρωθυπουργός της Ουαλίας Βον Γκέτινγκ, που πρόσκειται στο Εργατικό Κόμμα, έκανε λόγο για μια «ιδιαίτερα ανησυχητική περίοδο για το σχολείο, τις οικογένειες και τον τοπικό πληθυσμό».

«Τα σχολεία θα έπρεπε να είναι ασφαλή μέρη, όπου μαθαίνουμε και ανακαλύπτουμε. Είναι λυπηρό και ανησυχητικό ότι σήμερα εκπαιδευτικοί και μαθητές είδαν την ασφάλειά τους να θρυμματίζεται λόγω ενός βίαιου συμβάντος», σχολίασε ο επικεφαλής των Συντηρητικών της Ουαλίας, Άντριου Ρ. Τ. Ντέιβις.

To άρθρο Μαθήτριες έβγαλαν μαχαίρι σε σχολείο στην Ουαλία - Τουλάχιστον 3 τραυματίστηκαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαθήτριες, Ουαλία - Τουλάχιστον 3,mathitries, oualia - toulachiston 3