Ματίας Αλμέιδα μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Ο διαιτητής σφύριξε χέρι πριν το γκολ – Λάθη και από τις δύο πλευρές»

01:07 8/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ νίκησε με 2-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη 17η αγωνιστική της Super League 1, αλλά οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και ο Ματίας Αλμέιδα κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

Ο Αλμέιδα εξήγησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου του αγώνα, γιατί δεν πήγε στο VAR ο διαιτητής για το γκολ

του Ολυμπιακού που δεν μέτρησε και τόνισε ότι έγιναν λάθη και εναντίον της ΑΕΚ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του Αλμέιδα για τη διαιτησία

«Εγώ φυσικά κάνω ανάλυση το ματς. Ήρθαμε να ψάξουμε μία νίκη. Δουλέψαμε στις στατικές φάσεις. Στο α’ μέρος η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο. Στα τελευταία λεπτά υπήρξε απροσεξία από εμάς και έγινε το 1-2.

Στο β’ μέρος ήταν όπως θα έπρεπε να είναι ένα ντέρμπι. Κρίμα που δεν υπήρχε κόσμος. Τώρα για το άλλο θέμα σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Σήμερα ήταν ένας από τη διοίκηση (σ.σ. του Ολυμπιακού) που με έβριζε και εγώ δεν είπα τίποτα.

Εσείς θα μου πείτε για το ακυρωθέν γκολ και το πέναλτι αλλά το ματς ξεκινάει από το μηδέν όπου στην αρχή υπήρχαν κάρτες που δεν βγήκαν σε δικά μας φάουλ. Να δούμε τα λάθη και από τις 2 πλευρές. Στο γκολ που υπήρξε χέρι ο διαιτητής το σφύριξε πριν. Εάν σφύριξε πριν δεν μπορεί να πάει στο VAR. Είμαι χαρούμενος που νίκησα. Τώρα για την άλλη φάση υπήρχε μία ανάλογη του Κάλενς».

To άρθρο Ματίας Αλμέιδα μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Ο διαιτητής σφύριξε χέρι πριν το γκολ – Λάθη και από τις δύο πλευρές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα