Ματίας Λεσόρ, ο οδοστρωτήρας του Παναθηναϊκού: Τα οκτώ καρφώματα με τη Ρεάλ Μαδρίτης

10:26 1/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τεράστιου διπλού του Παναθηναϊκού στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης για την Euroleague.

Ο Ματίας Λεσόρ σκόρπισε τον… τρόμο στη γραμμή ψηλών της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι ίσως η καλύτερη στην Euroleague.

Ταβάρες και Πουαριέ τα είδαν… όλα κόντρα στον Γάλλο σέντερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος ισοπέδωσε τα αντίπαλα σέντερ, ειδικότερα τον συμπατριώτη του.

Ο Λεσόρ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 πόντους, έχοντας 12/18 δίποντα απέναντι στον γίγαντα από το Πράσινο Ακρωτήρι και τον Γάλλο σέντερ, με τα 8 μάλιστα καλάθια να είναι καρφώματα, είτε σε σετ παιχνίδι, είτε σε αιφνιδιασμό.

Ο Γάλλος ψηλός του τριφυλλιού έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ του «Wizink Center», σημειώνοντας 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

@sportdog.gr Ο Ματίας Λεσόρ πήγε στη Μαδρίτη και είπε να ρίξει καμία δεκαριά καρφωματάκια #Sportdog #AllSportsVideo #basketball #dunk #paobcgr #paobc #mathiaslessort #realmadrid #euroleague #foryou #foryoupage #fyp ♬ original sound – sportdog.gr

Ο δυναμίτης του Παναθηναϊκού συνδύασε την ουσία με το θέαμα. Ειδικά δύο καρφώματα κόντρα στον Πουαριέ στο δεύτερο ημίχρονο μπορούν άνετα να μπουν στις καλύτερες φάσεις της χρονιάς στην Euroleague.

To άρθρο Ματίας Λεσόρ, ο οδοστρωτήρας του Παναθηναϊκού: Τα οκτώ καρφώματα με τη Ρεάλ Μαδρίτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα