Μαύρο ρόδο: Η Αλεξία αποκαλύπτει στον Πέτρο ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του Βίκου

23:45 21/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και δραματικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» στα επεισόδια που θα δούμε την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023.

Η Πολυξένη πηγαίνει στο σπίτι του Λευτέρη για να κρύψει τις εικόνες…

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 131 (Πέμπτη 22 Ιουνίου)

Ο Βίκος μαθαίνει από την Αλεξία την ταυτότητα της βιολογικής του μητέρας. Ο Πέτρος πηγαίνει στο μοναστήρι να συναντήσει τη Φιλαρέτη

και πέφτει πάνω στην Ελισάβετ. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του και της ζητάει συγγνώμη.

Η Ελισάβετ είναι ακόμα αρνητική απέναντί του. Η Πολυξένη πηγαίνει στο σπίτι του Λευτέρη για να κρύψει τις εικόνες. Η Αλεξία αποκαλύπτει στον Πέτρο ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του Βίκου.

Τι κρύβεται πίσω από τα εισιτήρια που βγάζει ο Γεράσιμος για τη Σουηδία; Η Ελισάβετ συνειδητοποιεί ότι έχει φτάσει το τέλος της ζωής της Αυξεντίας. Ο Βίκος μαθαίνει ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός 
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος 
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος 
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS 
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA.

To άρθρο Μαύρο ρόδο: Η Αλεξία αποκαλύπτει στον Πέτρο ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του Βίκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαύρο, Αλεξία, Πέτρο, Φιλαρέτη, Βίκου,mavro, alexia, petro, filareti, vikou