Με δάκρυα έκλεισε ο Άκης Παυλόπουλος την εκπομπή του στο Open - Η έκπληξη των παιδιών του

15:05 29/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Αλλάζει μορφή η εκπομπή Ώρα Ελλάδος στο Open και για τον λόγο αυτό ο Άκης Παυλόπουλος και η Ευλαμπία Ρέβη αποχαιρέτησαν το κοινό τους σήμερα (29.07.2022) με δάκρυα, εκπλήξεις και αποκαλύψεις για τη νέα σεζόν.

Από την επόμενη σεζόν, ο Άκης Παυλόπουλος θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ και η Ευλαμπία Ρέβη στα πρωινά του Open τα Σαββατοκύριακα. Η συγκίνηση που επικρατούσε στο πλατό ήταν μεγάλη, ενώ μια έκπληξη περίμενε τον Άκη Παυλόπουλο.

Αφού πρώτα έφτασαν δύο

ανθοδέσμες για τους παρουσιαστές στο πλατό, στη συνέχεια τα παιδιά του Άκη Παυλόπουλου, του ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι, με τον γιό του να λέει πως περιμένει να κάνουν μαζί πολλές βουτιές. Ο δημοσιογράφος συγκινήθηκε και ευχαρίστησε για την γλυκιά έκπληξη.

Ακολούθησαν πλάνα από διάφορους συντελεστές της εκπομπής, όμορφα λόγια για την συνεργασία τους ενώ, το φινάλε είχε ενορχηστρώσει με μαεστρία η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Γεωργία Λινάρδου.

Όλοι οι συνεργάτες έδωσαν τις ευχές τους για καλό καλοκαίρι και οι δύο παρουσιαστές ευχαρίστησαν θερμά, κλείνοντας τον κύκλο τους στο Open.

 

To άρθρο Με δάκρυα έκλεισε ο Άκης Παυλόπουλος την εκπομπή του στο Open - Η έκπληξη των παιδιών του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα