Με σοβαρά τραύματα στην κοιλιά και κάκωση στο νεφρό η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον άνδρα της στη Λάρισα - Μπαίνει χειρουργείο

20:55 3/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Σε άσχημη κατάσταση η γυναίκα που κακοποιήθηκε από τον σύζυγό της στη Λάρισα. Εισάγεται στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματα που της προκάλεσε ο άνδρας της, επειδή του ζήτησε να πάρουν διαζύγιο.

Το περιστατικό κακοποίησης σημειώθηκε στο σπίτι του ζευγαριού στη Λάρισα, όταν ο άνδρας άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του. Ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, είναι επειδή η γυναίκα ήθελε να τερματίσουν τον γάμο

τους, από τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές κάλεσαν την αστυνομία, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Επίσης, φέρει κάκωση στο νεφρό, για την οποία αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο, προκειμένου να της τοποθετηθεί σωληνάκι.

Οι εισαγγελικές Αρχές παραπέμπουν τον άνδρα για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα, 31 Ιουλίου ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

To άρθρο Με σοβαρά τραύματα στην κοιλιά και κάκωση στο νεφρό η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον άνδρα της στη Λάρισα - Μπαίνει χειρουργείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα