Μεγάλη αποκριάτικη γιορτή από τον Δήμο Αθηναίων για τους μικρούς καρναβαλιστές στο Ζάππειο

14:48 19/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Με κέφι, γέλια, μουσική, χρώμα και μικρούς αλλά και μεγάλους καρναβαλιστές «πλημμύρισε» την Κυριακή (19.02.2023) το Ζάππειο, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων. 

Από τις 11.30 το πρωί της Κυριακής (19.02.2023), με ελεύθερη είσοδο για όλους, άφθονες σερπαντίνες και κονφετί πλημμύρισαν το χώρο. Οι γνωστοί αγαπημένοι υπερήρωες των παιδιών, οι ιππότες, οι πριγκήπισσες, οι γοργόνες, οι ήρωες του Disney και η Οικογένεια Aνταμς, έγιναν όλοι τους μια μεγάλη παρέα

με τους μάγους, τους ζογκλέρ και τους ξυλοπόδαρους, χορεύοντας και τραγουδώντας κάτω από τον φωτεινό ήλιο της πόλης. Και όλα αυτά, υπό την συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων. 

Στον χώρο υπήρχαν επίσης μακιγιέζ, στο ατελιέ των χρωμάτων, και μεταμόρφωσαν τα παιδιά με αποκριάτικα χρωματιστά σχέδια (face-painting). Και φυσικά στην πανέμορφη γιορτή, είναι παρούσα για πρώτη φορά η μοναδική παρέα των Looney Tunes: Ο Sylvester, o Τweety και o Daffy Duck με τον Bugs Bunny είναι εκεί για να γνωριστούν με όλα τα παιδιά και να βγάλουν μοναδικές φωτογραφίες.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στο Ζάππειο, μίλησε με τους μικρούς μασκαράδες και τους ευχήθηκε “χαρούμενη Αποκριά”.

Και το αποκριάτικο γλέντι αναμένεται να κρατήσει μέχρι αργά το μεσημέρι της Κυριακής. 

Δείτε φωτογραφίες: 

To άρθρο Μεγάλη αποκριάτικη γιορτή από τον Δήμο Αθηναίων για τους μικρούς καρναβαλιστές στο Ζάππειο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλη, Δήμο Αθηναίων, Ζάππειο,megali, dimo athinaion, zappeio